Facebook Pixel Sportdog.gr | Τριαδούλα που καίει! Με 1€ παίρνεις πίσω 74€
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-18 09:19:00

Τριαδούλα που καίει! Με 1€ παίρνεις πίσω 74€

του Νίκου Ράπτη
Τριαδούλα που καίει! Με 1€ παίρνεις πίσω 74€

Νομίζεις ότι θα κωλώσει η Μπάγερν να ρίξει 7 μπαλάκια στη Σέλτικ;

Ωραίο κουπόνι το σημερινό. Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις και δεν ξέρεις σε ποιο ματσάκι να πρωτοποντάρεις.

Εμείς, ωστόσο, δηλώνουμε έτοιμοι να σε στείλουμε ταμείο (ή κουβά, μην τα ξαναλέμε) με τρία σημεία που αξίζουν μελέτη.

Και το μότο μας όπως πάντα θα 'ναι "Ή όλοι στον κουβά ή κανένας".

Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2/2 (2.40)

Ποια Μπενφίκα (αν πάρει το ματς θα με κυνηγάτε, αλλά το παίρνω πάνω μου). Θα με τρελάνετε ξέρω 'γω, ξέρω 'γω εντάξει; Αυτή που έφαγε πεντάρα από την Βασιλεία και στην πρεμιέρα έχασε μέσα στην έδρα της από την ΤΣΣΚΑ (χωρίς τον Τεόντοσιτς... κακό αστείο το παίρνω πίσω); Δεν βλέπονται οι αετοί της Λισαβόνας φέτος. Τώρα αν η Γιουνάιτεντ παίξει δυνατά, όπως έχει κάνει και στα δύο πρώτα παιχνίδια στο τσουλού, το διπλό θα βγει χαλαρααα. Και από ημίχρονο, βεβαίως, βεβαίως. Αν πάλι κολλήσει όπως με τη Λίβερπουλ και δεν μπαίνει το γκολάκι, τι να πω; Μουρίνιο μας κρεμάς για δεύτερη φορά ρε σατανιασμένε.

Τσέλσι - Ρόμα Χ/1 (4.00)

Τα 'χαμε πει και το Σαββατοκύριακο. Η Ρόμα δεν είναι καμιά ομαδούλα να την υποτιμάτε. 1-0 έχασε από τη φουριόζα Νάπολι και την κόντραρε στα ίσια σε όλο το παιχνίδι. Γι' αυτό βλέπω να βάζει δύσκολα και στην Τσέλσι. Κοίτα, για να 'σου μαι ειλικρινής πιστεύω θα το πάρουν το ματς οι Λονδρέζοι, καθώς έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής, αλλά από την άλλη και η άμυνα της Ρόμα "μασάει σίδερα". Γι' αυτό πάμε πρώτα στο Χ ημίχρονο και μετά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, διάολε...

Μπάγερν - Σέλτικ 7+ (7,75)

​Η αλλαγή προπονητή -και ψυχολογίας- φάνηκε αμέσως στην Μπάγερν (5 μπαλάκια κέρασε στο πρωτάθλημα), η οποία θεωρώ ότι ΔΕΝ θα κάτσει να χάσει και σε άλλο παιχνίδι στο τσουλού. Δεν την παίρνει, βλέπεις. Από την άλλη, η Σέλτικ μπορεί να ρίξει και κάνα δυο γκολ, αλλά μπορεί να φάει σίγουρα άλλα τέσσερα με πέντε αν παίξει ανοικτά. Απλή αριθμητική. Επιπλέον, πιστεύουμε και στο ξέσπασμα των Βαυαρών. Και παίζουν και στην έδρα τους. Εύκολος άσσος με πάρα πολλά γκολ (μία που το 'πα και μία που κόλλησε στο 0-0).

Υ.Γ: Περιμένω τις δικές σας προτάσεις στα σχόλια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags