Facebook Pixel Sportdog.gr | «Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός
| 2017-10-20 10:47:00

«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να υποδεχθεί τη Μάλαγα, όμως έχει χίλια δυο προβλήματα κι αυτό του στερεί τον τίτλο του μεγάλου φαβορί της αναμέτρησης.

ΚΙΜΚΙ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Η Κίμκι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο της θα παίξει πιο ορθολογικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου βασίστηκε πολύ στο run and gun παιχνίδι. Τη Βαλένθια στην πρεμιέρα την κέρδισε με την άμυνα και σε αυτό το κομμάτι θα δίνει πλέον ιδιαίτερη έμφαση, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι όταν θα βρίσκει την ευκαιρία δεν θα σκοράρει πολύ. Άλλωστε διαθέτει πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Η Ζαλγκίρις από την άλλη έχει κάνει πολλές αλλαγές φέτος και στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα φάνηκε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά της. Δεν έχει την ποιότητα της Κίμκι, αντιθέτως έχει προβλήματα. Ο γκαρντ Ντι Μποστ δεν θα παίξει, ενώ ο φόργουορντ Γιανκούνας είναι τραυματίας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Η Κίμκι είναι πιο ποιοτική, δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Περιμένουμε μάλιστα να καλύψει και το χάντικαπ των 8,5 πόντων, που δίνεται.
O άσος με χάντικαπ -8,5 στο 1,90 Stoiximan.

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε στις λεπτομέρειες στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα, αλλά γενικά δεν είναι καλά. Έχει αλλάξει εντελώς σε σχέση με πέρυσι, προς το χειρότερο όμως, καθότι το ρόστερ του συνολικά είναι αποδυναμωμένο. Απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι την Κυριακή έχασε εντός έδρας από την Μπούντουτσνοστ για την Αδριατική Λίγκα (75-79), σε ένα παιχνίδι όπου πλην του Ρότσεστι και του Φελντέιν ουδείς άλλος βοήθησε. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλευρά έχει ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς και σε κάθε παιχνίδι επιβεβαιώνει ότι η περσινή σεζόν ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Μέσα σε διάστημα 48 ωρών πέτυχε μια παρά λίγο κατοστάρα (με τον Παναθηναϊκό 98-71) και μία… κανονική (με την Ομπραντόιρο 102-58 για το πρωτάθλημα) κι αυτό τα λέει όλα.
Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς από τον Ερυθρό Αστέρα και καθώς είναι φορμαρισμένη, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.
Το διπλό της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -6,5 στο 1,85 Stoiximan.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ
Ο Ολυμπιακός τα πήγε μια χαρά στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπασκόνια, πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη παρά τα προβλήματα που είχε. Όμως αυτά τα προβλήματα, αντί να λύνονται μάλλον πολλαπλασιάζονται κι αυτό είναι το ανησυχητικό. Ο Τιλί τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα με την Μπασκόνια και θα μείνει για τουλάχιστον 4 μήνες εκτός, ο Παπανικολάου τραυματίστηκε κι αυτός στο πόδι την επομένη, στον αγώνα με την Κύμη, χτύπησε σε δάχτυλο του ποδιού του ο Μάντζαρης, ενώ την επομένη χτύπησε και ο Στρέλνιεκς! Ο Σπανούλης δεν θα παίξει ούτε σε αυτό το παιχνίδι, ενώ η συμμετοχή των Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και Μάντζαρη παραμένει αμφίβολη. H Μάλαγα είναι σε φόρμα και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, ωστόσο ο καλύτερος παίκτης της ως τώρα, Τζεφ Μπρουκς, έπαθε γαστρεντερίτιδα και δεν θα παίξει, πράγμα που της βάζει επίσης σημαντικό πρόβλημα.
Ο πλήρης Ολυμπιακός θα ήταν ακλόνητο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, που θα γίνει στο ΣΕΦ, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” εξέτισαν στο Ηράκλειο την ποινή τους. Όμως τα προβλήματα αλλοιώνουν τους συσχετισμούς, καθώς μάλιστα ούτε η Μάλαγα θα παίξει πλήρης. Θα ποντάρουμε, λοιπόν, στο under, παρόλο που το όριο είναι αρκετά χαμηλό (143,5), καθώς ο Ολυμπιακός θα δώσει λογικά μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα.
Το under 143,5 στο 1,95 Stoiximan.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΚΙΜΚΙ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: 1 με χάντικαπ -8,5 (1,90 Stoiximan)
ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2 με χάντικαπ -6,5 (1,85 Stoiximan)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ: Under 143,5 (1,95 Stoiximan)

Πηγή: matchmoney.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags