Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι να παίξουμε σήμερα στο Λαμία - Παναθηναϊκός!
| 2017-10-21 09:44:00

Τι να παίξουμε σήμερα στο Λαμία - Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Τι να παίξουμε σήμερα στο Λαμία - Παναθηναϊκός!

Υπάρχουν στο πρόγραμμα και το Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και το Κέρκυρα-Πανατωλικός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

*** Επεσε ο άσος και από το 2,65 εντοπίζεται στο 2,50-2,55. Το διπλό αντίστοιχα ανέβηκε στο 2,90-2,95 από το 2,70, που άνοιξε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σε κάθε αγωνιστική συνεχίζει να γράφει ιστορία, αυτή τη φορά μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Μαγική εικόνα, πάντως, το αποτέλεσμα, ήταν σε παθητικό ρόλο σε ολόκληρο το παιχνίδι, σώθηκε σε πολλές ανεπανάληπτες ευκαιρίες του αντιπάλου, κορυφαίος της αναμέτρησης ο κίπερ Επασί.

«Ηρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια ανανέωση στην καριέρα μου αλλά και γιατί ήθελα να μπολιάσω με νέες ιδέες τον Λεβαδειακό. Στη χώρα σας παίζεται πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και διεξάγεται ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είχαμε σύμμαχο την τύχη, αλλά θέλουμε τώρα τους βαθμούς ώστε να μην τρέχουμε στο τέλος» μίλησε για πολλά ο Ζοσέ Ανιγκό, που οδηγεί την ομάδα του σε ένα ιστορικό αήττητο επτά αγώνων (3-4-0).

Δεν έχουν προκύψει προβλήματα, λογικά ο Γάλλος τεχνικός θα εμπιστευθεί την ενδεκάδα που νίκησε στο Αγρίνιο, αν και πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Επασί - Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί - Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Νιασέ, Ζαραδούκας - Γιουσούφ, Σίλβα - Μπραντάο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πλήρωσε το μουδιασμένο ξεκίνημά του και βρέθηκε πίσω στο σκορ υποδεχόμενος τον Πλατανιά, όμως πριν κλείσει το ημίχρονο είχε ήδη πετύχει τρία γκολ -διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα- βασιζόμενος στην εντυπωσιακή αποτελεσματικότητά του, στην επανάληψη αρκέστηκε στη διαχείριση του προβαδίσματος, τελικά μάλλον εύκολο το 3-1.

«Σημαντική νίκη γιατί χρειάστηκε να κάνουμε ανατροπή επί μιας πολύ καλής ομάδας, όμως μου άρεσε πολύ η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου, ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ» ικανοποιημένος ο Γιάννης Πετράκης.

Επέστρεψε στις νίκες μετά την πρεμιέρα κι ενώ είχε τρέψει 0-3-2 σερί. Εξέτισε ο νεαρός στόπερ Μαυροπάνος (6/1), λείπει καιρό ο άτυχος γκολκίπερ Περιστερίδης, που όμως βαδίζει αντίστροφα για την επιστροφή του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-1-1): Βελλίδης  - Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ - Μπουκουβάλας, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Ναδάλες - Χαλκιαδάκης - Κόντε

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Χ): Κανείς πλέον δεν μπορεί να προδικάσει πού θα φτάσει ο φετινός Λεβαδειακός και μέχρι πότε θα διευρύνει το ιστορικό αήττητο σερί του. Ο ΠΑΣ επανήλθε στις επιτυχίες με μια πειστική εμφάνιση, νομίζουμε πως οι δύο αντίπαλοι θα αλληλοεξουδετερωθούν και θα φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα που δεν θα τους δυσαρεστήσει. Το Χ στο 3,05 (Stoiximan).

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

*** Αναπροσαρμογή στο σετ, ο άσος που άνοιξε στο 2,70, εντοπίζεται πλέον στο 3,05-3,10, το διπλό από το 2,75 έπεσε στο 2,45-2,50.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Παίζοντας από το 62΄ με αριθμητικό μειονέκτημα έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη με τον εκτός έδρας βαθμό, 0-0 με τον Απόλλωνα, σε ένα ματς που είχε χαρακτηριστεί ως εξάποντο από τους ανθρώπους της. Ενιωσε ελάχιστους κινδύνους, η ίδια δεν απείλησε πολύ περισσότερο αφού έριξε το βάρος της κυρίως στην αμυντική λειτουργία της.

«Ηταν καθοριστικό να φύγουμε με αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο αγώνα ώστε ο αντίπαλος να μη μας προσπεράσει στη βαθμολογία. Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς και να έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια αλλά είναι σημαντικό για την ψυχολογία να έχουμε ομάδες κάτω από εμάς» ρεαλιστής ο Αλέκος Βοσνιάδης, που έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στον πάγκο των Φαιάκων (1-3-1).

Τιμωρημένος ο Ντουαλά (6/0), δεν τα κατάφερε ο Τουράμ (3/0), όμως κόντρα στις προβλέψεις ο Σοϊλέδης (4/0) μπήκε στην αποστολή. Εξέτισε ο Μπαλάφας (4/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Γιαννακόπουλος - Γκόμες, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ντιόγκο - Μπαλάφας, Σιόντης, Αρτυματάς - Νούνες, Παμλίδης, Επστάιν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ακόμα ...χάνει ευκαιρίες και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πώς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Λεβαδειακό. Είχε κυριαρχικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι, έφτιαξε πολλές φάσεις, ορισμένες από αυτές κραυγαλέες, όμως σε ένα στημένο δέχθηκε το γκολ, που τον υποχρέωσε στο αποτυχημένο αποτέλεσμα.

«Συντελέστηκε μια ποδοσφαιρική αδικία, το ίδιο θα έλεγα  ακόμα και αν ισοφαρίζαμε. Είμαι απίστευτα στενοχωρημένος για την τρομερή προσπάθεια των παικτών μου, που έπαιξαν τόσο καλά αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να βρουν αντίδοτο στην ατυχία» δεν έκρυψε την πίκρα του ο Μάκης Χάβος.

Δύο φορές έχει προηγηθεί στο σκορ, αμφότερες κέρδισε. Τιμωρημένος ο Μπεχαράνο (7/0). Δεν τα κατάφεραν τελικά και θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Λόπες (5/1), Τσοκάνης (3/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κυριακίδης - Μύγας, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα - Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ - Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (No bet): Πιο ποιοτική ομάδα ο Παναιτωλικός, αναμένουμε πάντως τη διαχείριση της άδικης ήττας από τον Λεβαδειακό πριν εκφράσουμε και πάλι την προτίμησή μας. Σκληρή ομάδα η Κέρκυρα, που εντός έδρας βγάζει και περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα βάλει πολύ δύσκολα στον αντίπαλό της. Εμείς πάντως δεν μπορούμε να το προσεγγίσουμε στοιχηματικά.

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

*** Ανέβηκε σημαντικά το διπλό και από το 1,75 της αρχικής στιγμής φτάνει πλέον στο 2,10. Σημαντικότατη και η πτώση του άσου που φτάνει στο 3,85-3,90 από το 4,65, που άνοιξε.

ΛΑΜΙΑ: Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό που επέβαλε ο ΠΑΟΚ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, και υποχρεώθηκε στη βαριά ήττα με 4-0 παίζοντας στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα κι ενώ από το 71΄ υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα.

«Δεν μπορέσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα περίμενα πάντως να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις. Εχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο δρόμο» η τοποθέτηση του Μπάμπη Τεννέ.

Εχει σκοράρει μόνο σε δύο ματς, τα οποία και κέρδισε, στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της μετράει ισάριθμα no goal και 0-1 γκολ. Τιμωρημένος ο Αναστασόπουλος (5/0), δεν τα κατάφερε τελικά ο Βουό (4/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Παπαδόπουλος - Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης - Ομο, Μπλάζιτς - Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα - Βάντερσον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Απίστευτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, τελικά κέρδισε με 2-1 τη Λάρισα χάρη σε γκολ στο 93΄ κι ενώ στο 77΄ -λίγο πριν ισοφαριστεί- έμεινε με δέκα και στο 84΄ με εννέα παίκτες, πάντως στο 90΄ ακυρώθηκε κανονικό γκολ της αντιπάλου του. Μέχρι πάντως το χιτσκοκικό τελευταίο εικοσάλεπτο είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή εμφάνισή του και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς.

«Ακόμα και να χάναμε, θα ήμουν  πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κάναμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ακόμα και με εννιά παίκτες κυνηγάει τη νίκη» τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εξακολουθεί πάντως να βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με τα χρέη να τον πνίγουν. Κεραυνός εν αιθρία η ποινή τριών αγωνιστικών στον Μολέδο (4/0) για αντιαθλητική συμπεριφορά στον αγώνα κυπέλλου ενάντια στη Λάρισα πριν από ένα μήνα, έχει ασκηθεί έφεση ώστε τουλάχιστον να παίξει στο επικείμενο αιώνιο ντέρμπι. Τιμωρημένοι ακόμα Σιλά (4/0) Αλτμαν (6/1), πάντα απόντες Τσάβες (5/1), Λουτσιάνο (4/0), Δώνης (2/0), έτοιμος ο Κουρμπέλης (6/0). Επιστρέφει ο Καμπέσας (3/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βλαχοδήμος  - Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ - Κουρμπέλης, Ρέις - Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ - Μολίνς

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (0-1 γκολ): Η Λαμία -και διά στόματος Τεννέ- ποντάρει στην έδρα της ώστε να πάρει τους προσδοκώμενους βαθμούς για την παραμονή. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από τρομερά τονωτική νίκη όμως αποδεδειγμένα μακριά από τη Λεωφόρο βγάζει αδυναμίες. Περιμένουμε μικρό σκορ, ρισκάρουμε στο 0-1 γκολ στο 2,35 (Stoiximan).

matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags