Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει 3,30 το x στο ντέρμπι
| 2017-10-22 10:35:00

Πληρώνει 3,30 το x στο ντέρμπι

Sportdog Team
Πληρώνει 3,30 το x στο ντέρμπι

Αρέσει και το G/G πάντως...

Από αναμενόμενη ήττα με 3-1 την Τετάρτη έρχεται ο Ολυμπιακός στο ChampionsLeague απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δεν άρεσε ο Ολυμπιακός παρότι το σκορ ήταν τιμητικό απέναντι στο μεγαθήριο, για το λόγο ότι παρόλο που η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10 παίχτες και το σκορ ήταν 1-0, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το παιχνίδι φοβικά και παρέμεινε να παίζει με 3 ζώνες άμυνας και δεν διεκδίκησε το κάτι παραπάνω.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε μετά από 4 αγωνιστικές με 3-4 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-3 στο ημίχρονο, αλλά τα μεγάλα αμυντικά του προβλήματα εμφανίστηκαν ξανά και ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 3-3.

Πρωτόγνωρη η 5η θέση της βαθμολογίας για τον Ολυμπιακό, που μάλιστα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή.

Από εύκολη νίκη με 4-0 στην άδεια Τούμπα κόντρα στη Λαμία έρχεται ο ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετώπισε με σβηστές της μηχανές στο 2ο ημίχρονο. Αυτό το παιχνίδι ίσως ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ που παρόλο που είναι στην 1η θέση της Βαθμολογίας δεν έχει κάνει ανάλογες εμφανίσεις. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πείσει, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας ματς όπου έχει 3 ισοπαλίες στα 3 παιχνίδια και μάλιστα με πολύ αδύναμες ομάδες.

Δέκα χιλιάδες κόσμος μαζεύτηκε στην ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα, σε μία προσπάθεια να δώσουν ενθουσιασμό η ομάδα, με δεδομένο ότι μέχρι τώρα οι οπαδοί του απέχουν λόγω τιμωρίας από τα επίσημα παιχνίδια.

Δεν θυμάμαι ποτέ να υποδέχεται τα τελευταία 25 χρόνια ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ και να είναι στην 5η θέση και μάλιστα 4 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία. Δύσκολη η αναμέτρηση στοιχηματικά και όποιο αποτέλεσμα και να έρθει θα είναι φυσιολογικό και οι αποδόσεις σωστά μοιρασμένες από τους μπουκ. Και οι δύο ομάδες θα μπουν προσεκτικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο ρόλο λόγω έδρας. Ίσως το σημερινό παιχνίδι να ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία Λουτσέσκου ο οποίος δεν παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι του.

Αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός μένει αρκετά πίσω από την κορυφή. Ενώ σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, ο δικέφαλος, γίνεται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο,και θα έχουμε κλυδωνισμούς στον Ολυμπιακό που δεν έχει συνηθίσει να είναι τόσο πίσω στη βαθμολογία. Μην ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άρα η νίκη για τους Ερυθρόλευκους φαντάζει μονόδρομος.

Ο Ολυμπιακός κουβαλάει την σωματική κούραση  των παιχτών του, από το παιχνίδι της Βαρκελώνης όπου 90 λεπτά με συνεχόμενο τρέξιμο προσπαθούσε να αμυνθεί απέναντι στο Θηρίο. Ήμουν εδώ και μέρες αποφασισμένος να πάω με την επιλογή G/G για το λόγο, ότι έχει πληρώσει σχεδόν πάντα φέτος μέσα στο Καραϊσκάκης. Την ώρα όμως που έγραφα την στήλη και είδα εκτός αποστολής τους  Μποτία και Φιγκέρας και βλέποντας ότι ο Λεμονής θα πάει με λύση ανάγκης στα κεντρικά μπακ θα στηρίξω πιο δυνατά την αρχική μου επιλογή.

Με δεδομένο ότι δεν κρατάει εύκολα το μηδέν στην άμυνα του ο Ολυμπιακός αλλά και τις δεδομένες απουσίες, θα πάρω την πολύ σοφή επιλογή του G/G που πληρώνει 2,00 μονάδες στον Stoiximan που προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα.

stoiximabet.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags