Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανέβηκε ο «άσος» της ΑΕΚ, έπεσε πολύ το «διπλό»...
| 2017-10-23 10:01:00

Ανέβηκε ο «άσος» της ΑΕΚ, έπεσε πολύ το «διπλό»...

Sportdog Team
Ανέβηκε ο «άσος» της ΑΕΚ, έπεσε πολύ το «διπλό»...

Από το 1,35 πήγε στο 1,45 για το σημερινό ματς.

*** Τσίμπησε ο άσος και από το 1,35 ανέβηκε στο 1,45. Το διπλό έπεσε πολύ, πλέον στο 7,20 από το 9,10.

*** Κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΕΚ: Την Πέμπτη έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της, με κορυφαίο τον κίπερ Ανέστη -που τόσο έχει αμφισβητηθεί- απέσπασε το σπουδαίο εκτός έδρας 0-0 ενάντια στη Μίλαν για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου και με αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. «Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι αλλά και ταπεινοί ύστερα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε μια έδρα σαν αυτή της Μίλαν κι ενάντια σε ένα μεγαθήριο» κράτησε χαμηλούς τόνους ο Μανόλο Χιμένεθ, χθες όμως ξέσπασε λέγοντας πως «δέχομαι στοχευμένη κριτική ύστερα από αρνητικά αποτελέσματα».

Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ξάνθη, που την γκρέμισε από την κορυφή. Εχασε πολλές ευκαιρίες όμως τελικά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα του ενός (51΄) και των δύο παικτών (71΄), που απέκτησε. «Ημασταν αναμφισβήτητα καλύτεροι σε όλο το ματς, ακόμα και όταν η αντίπαλός μας έπαιζε με έντεκα παίκτες. Δυστυχώς κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους» τα διαιτητικά παράπονα του Ισπανού τεχνικού.

Με νίκη πάντως εναντίον του Ατρομήτου ανεβαίνει και πάλι στην κορυφή. Τιμωρημένος ο Βράνιες (6/1). Εξέτισε ο Τσόσιτς (5/0), που ξεπέρασε και τον τραυματισμό του, πάντα απόντες ο κίπερ Μπάρκας (-) και οι Τσιγκρίνσκι (2/0), Γιακουμάκης (-), με τους δύο τελευταίους να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ανέστης - Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Λόπες - Σιμόες, Γαλανόπουλος - Κλωναρίδης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος - Αραούχο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Εδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του, κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα ενός (39΄) και δύο παικτών (61΄), θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς και να μην αγχωθεί με το ρευστό σκορ, αλλά απέναντί του βρήκε έναν εντυπωσιακό γκολκίπερ.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βρισκόμαστε τόσο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Με ικανοποιεί που φτάσαμε στη νίκη παρότι αρκετές φορές ο αντίπαλος προσπάθησε να μας εκνευρίσει» δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του ο Νταμίρ Κάναντι.

Παραμένει αήττητος (3-4-0), δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αν κερδίσει στο ΟΑΚΑ θα ανεβεί στην κορυφή! Γλίτωσε τη χοντρή ζημιά ο κομβικός χαφ Μάντσον (7/1), που τώρα είναι τιμωρημένος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Γιαννιώτης - Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηησαΐας, Γιαννούλης - Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης - Ουάρντα, Μανούσος, Ντιγκινί

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Χ2): Σημείο που ενισχύεται από κάποιες παραμέτρους αλλά εδραιώνεται λόγω απόδοσης. Αδειο ΟΑΚΑ, ματς την Πέμπτη στο Μιλάνο για την ΑΕΚ, αήττητος, πειστικός και με τρομερή αυτοπεποίθηση ο Ατρόμητος, ήρθε και το 1,45 του άσου να μας ξεδιαλύνει αμφιβολία κι ενδοιασμό για την κόντρα. Το Χ στο 4,55, το διπλό στο 9,55 (Stoiximan).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags