Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια πτώση του άσου στο Αυστραλία-Ονδούρα...
| 2017-11-15 10:09:00

Τεράστια πτώση του άσου στο Αυστραλία-Ονδούρα...

Sportdog Team
Τεράστια πτώση του άσου στο Αυστραλία-Ονδούρα...

Ανοιχτοί λογαριασμοί μετά το 0-0 του πρώτου ματς

Α’ ΜΑΤΣ (Ονδούρα – Αυστραλία 0-0): Αν κάποιος αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα αυτή είναι η Αυστραλία, κράτησε μακριά τους αντίπαλους φορ και είχε τις καλύτερες φάσεις να σκοράρει σε ένα μέτριο πάντως ματς που έγινε πάνω σε ένα απαράδεκτο τερέν.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η επιθετική της λειψυδρία ήταν καταλυτική στην Ονδούρα, ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος φορ Γιούριτς αποδείχθηκε λίγος και με δύο μοναδικές χαμένες ευκαιρίες στέρησε από την ομάδα του σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς σε ένα ματς που κυριάρχησε.

Ευχαριστημένος ο τεχνικός Αντζε Ποστέκογλου: «Δε θα μπρούσα να είμαι πιο χαρούμενος αναλογιζόμενος τις συνθήκες, το ταξίδι και το φανατισμένο κοινό. Το μόνο κακό είναι πως οι προσπάθειές μας δεν ανταμοίφθηκαν με ένα γκολ, κατά τ’άλλα όλα ήταν φανταστικά».

Στο Σίδνεϊ από την Κυριακή αφού η ομοσπονδία ναύλωσε ιδιωτικό πολυτελές αεροσκάφος όπου περιλάμβανε μέχρι και τραπέζια για μασάζ ώστε η αποθεραπεία να γίνει στους αιθέρες και να μη χαθεί λεπτό.  

Ηρεμος στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς ο ομογενής τεχνικός, εκτιμά πως «ένα γκολ ίσως να είναι αρκετό, θα ξεκινήσουμε επιθετικά και έτσι θα το πάμε όσα λεπτά κι αν χρειαστούν, 90 ή 120».

Εξέτισαν ο χαφ Μίλιγκαν με το φορ Λέκι, αμφότεροι σημαντικότατα γρανάζια, ΟΚ και ο επιθετικός Κρους. Προφυλάχθηκε ο ηγετικός φορ Κάχιλ που είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει αν και δύσκολα θα ξεκινήσει.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Ράιαν – Ράιαν, Σέινσμπουρι, Τζούρμαν – Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Λέκι, Μόι – Ρουκάβιτσα, Τροΐζι – Γιούριτς.

ΟΝΔΟΥΡΑ: Δυσκόλεψαν τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση σε τρίτο συνεχόμενο Μουντιάλ, διατηρεί βάσιμες ελπίδες.

«Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, μας επηρέασε η κούραση που έβγαλαν κάποιοι παίκτες. Στη ρεβάνς οι Αυστραλοί πρέπει να ρισκάρουν περισσότερο, εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε νίκες εκτός έδρας» δήλωσε ο πάντα αισιόδοξος Πίντο. Στο ίδιο πνεύμα οι δηλώσεις των παικτών, δεν φαίνεται να έχουν απογοητευτεί από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Μετά από 16 ώρες πτήσης έφτασε στο Σίδνεϊ η αποστολή, έκανε πρώτη προπόνηση την Κυριακή.

Στα όρια της παράκρουσης έχουν φτάσει τα μέλη της ομάδας, ανακάλυψαν drone που πετούσε πάνω από το γήπεδο όπου γινόταν η προπόνηση, η ομοσπονδία κατήγγειλε κατασκοπία των Αυστραλών! Τελικά μετά από έρευνες αποδείχθηκε ότι οι υπαίτιοι ήταν ένας πατέρας με τα παιδιά του που δεν είχαν καμία σχέση με την ομοσπονδία της Αυστραλίας και τον αντίπαλο προπονητή. Ωστόσο ο Πίντο ξεπερνώντας κάθε όριο υπερβολής, επέμεινε, χαρακτήρισε το συμβάν παράδειγμα κατασκοπίας που πλήττει το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Σημαντικές επιστροφές εν όψει της ρεβάνς ο στόπερ Μέινορ Φιγκερόα και ο εξτρέμ Ελις, αμφότεροι αναμένονται στο αρχικό σχήμα. Αποκόμισαν μικροτραυματισμό, αλλά θα αγωνιστούν κανονικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο χαφ Μεχία και ο φορ Λοσάνο. Ερωτηματικό ποιος από τους Κλάρος, Ακόστα θα ξεκινήσει στα αμυντικά χαφ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Εσκόμπερ – Μπεκέλες, Μ. Φιγκερόα, Χ. Φιγκερόα, Ισαγκίρε – Κλάρος (Ακόστα), Μεχία – Ελις, Λόπες, Κιότο – Λοσάνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Η Αυστραλία θα είναι πιο ξεκούραστη, αφού επέστρεψε μέσα στη χλιδή, σε αντίθεση με τους λατίνους, που πήραν το αεροπλάνο της γραμμής, είναι πιο ποιοτική και θα έχει 70.000 κόσμο στο πλευρό της. Ο άσος έπεσε σημαντικά πλέον, προβλεπτικά πάμε μαζί του στο 1,55 Stoiximan.

Αναφορικά με τους σκόρερ, αίνιγμα το ποιος θα ηγηθεί την επιθετική γραμμή των «καγκουρώ». Ο Ααρον Μόι της Χάντερσφιλντ με το μαγικό δεξί πόδι που εκτελεί όλα τα στημένα και κόντρα σε μια κλειστή άμυνα λογικά θα πάρει μακρινά σουτ μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Για πρώτος σκόρερ βρίσκεται στο 8,00 Stoiximan.

Σε περισσότερα ειδικά, προσεκτικά θα πάει λογικά το πρώτο ημίχρονο με αναγνωριστικό παιχνίδι και λίγα ρίσκα. Η Ονδούρα μπορεί κάλλιστα να κρατήσει ένα ημίχρονο ενώ η μία μέρα περισσότερης ξεκούρασης για τους Αυστραλούς είναι πιθανό να γίνει εμφανής στο δεύτερο μέρος. Τότε είναι που λογικά θα πέσει στη μάχη και ο Κάχιλ, το Χ ημίχρονο/1 τελικό στο 3,90 Stoiximan.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags