Facebook Pixel Sportdog.gr | Λόγω των καιρικών συνθηκών το Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί την Κυριακή
| 2017-11-17 21:22:00

Λόγω των καιρικών συνθηκών το Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί την Κυριακή

Sportdog Team
Λόγω των καιρικών συνθηκών το Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί την Κυριακή

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Έκτακτη Ανακοίνωση:

Λόγω των καιρικών συνθηκών, το Ελληνικό πρόγραμμα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 17/11/2017 στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης τις 17:40 αναβάλλεται, και θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/11/2017 με ώρα τις 13:30 το μεσημέρι!

Tο Σάββατο 18/11/17 τόσο το πρωί λίγο μετά τις 10 όσο και το μεσημέρι λίγο μετά τις 3 θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το Ελληνικό πρόγραμμα των 8 εξαιρετικών ιπποδρομιών, καθώς και τα προγνωστικά μας!

Μετά την έκτακτη αυτή εξέλιξη ο ΟΠΑΠ αντικατέστησε το πρόγραμμα της Παρασκευής 17/11/17 μόνο με ξένες ιπποδρομίες (συνολικά 32) από την Αγγλία, την Ν. Αφρική και την Γαλλία.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι φίλοι της εκπομπής που θέλετε να στοιχηματίσετε σήμερα στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας. Με την Αγγλία θα ασχοληθούμε σήμερα και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY και μάλιστα με τις βραδινές ιπποδρομίες εκεί.

Κωδικός (διαδρομής 034 με ώρα έναρξης τις 22:15 και επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) και επιλέγουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό 1-11-6.

Κωδικός (διαδρομής 035 με ώρα έναρξης τις 22:45 και επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) και επιλέγουμε για νικητή, έναν εκ των ίππων με αριθμό 7-14-10.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags