Facebook Pixel Sportdog.gr | Ωρα πρόκρισης για την ΑΕΚ!
| 2017-11-23 10:45:00

Ωρα πρόκρισης για την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ωρα πρόκρισης για την ΑΕΚ!

Μεγάλο ματς απόψε στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ-ΡΙΕΚΑ

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να έχει προβάδισμα πρόκρισης, με «τρίποντο», εάν δεν επικρατήσει η Αούστρια, είναι στην επόμενη φάση. Έχει καλή ψυχολογία, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο. Τρέχει σερί 3-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Πορεύεται με τις δυο σημαντικές απουσίες των Μάνταλου, Γιόχανσον, απουσιάζει και ο Μπάρκας. Είναι στο όριο καρτών οι Σιμόες, Λιβάγια. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει έξι από τους επτά αγώνες της με Κροάτες, έχασε 3-0 από το Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1964/65/Κύπελλο Κυπελλούχων). Φέτος στη διοργάνωση μετράει 2-4-0, νίκησε 2-1 στην Κροατία.

Η Ριέκα εάν δεν νικήσει αποκλείεται. Στο πρωτάθλημα έχει απώλειες (8-2-6/30-15), έφερε 0-0 εντός κόντρα στην Ίντερ Ζάπρεσιτς. Πέρασε στους «8» του Κυπέλλου (3-0 εκτός τη Γκόριτσα). Ο μέσος Μίσιτς αποβλήθηκε εντός με την Αούστρια και είναι τιμωρημένος. Καιρό εκτός ο επιθετικός Χέμπερ. Στον όμιλο έχει φέρει 4/4 OVER 2,5 και G/G. Φέτος στην Ευρώπη, συνολικά, έχει απολογισμό 3-2-5, από το 2015-16 μετράει 1-3-5 στο Γιουρόπα Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Κροατίας έχασε από τον Ολυμπιακό (πλέι οφ/Τσάμπιονς Λιγκ) δυο φορές 2-1 εντός, 1-0 εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΜΙΛΑΝ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ


Σε δυο 90λεπτα δεν κατάφερε να φανεί απειλητική για την εστία της ΑΕΚ κι έμεινε στο μηδέν! Παρά τις δυο ισοπαλίες με την Ενωση, η Μίλαν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και με τρίποντο εξασφαλίζει την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Αλλωστε, στην Αυστρία έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση όταν και διέλυσε την αντίπαλο με 5-1. Στο πρωτάθλημα το πάλεψε στο ντέρμπι, ωστόσο ηττήθηκε 2-1 εκτός από τη Νάπολι. Εκτός ο χαφ Τσαλχάνογλου, οι μπακ/χαφ Καλάμπρια, Κόντι. Επιστρέφει στην αποστολή ο χαφ Μπίγλια και ο μέσος Μποναβεντούρα.

Μεγάλη έκπληξη, με την Αούστρια να διαλύει τη Ριέκα εκτός έδρας με 4-1. Σούπερ οι Αυστριακοί, εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και διέσυραν τους Κροάτες, με αποτέλεσμα να μπουν στη μάχη της πρόκρισης. Ωστόσο, για να ελπίζουν θέλουν γκέλα της ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3-2 εντός από την Αντμίρα, μένοντας πέμπτο ματς χωρίς νίκη. Εκτός ο έμπειρος στόπερ Βέστερμαν, γνωστές οι απουσίες των κίπερ Χάτζικιτς, Αλμερ, των βασικών μπακ Κλάιν, Μαρτσίνκο και των βασικών μεσοεπιθετικών Γκρίνβαλντ, Βενούτο. Ετοιμος ο μπακ/χαφ Ντε Πάουλα. Μέσα ο καλός στόπερ, Μπόρκοβιτς

EKTIMHΣΗ: 1

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags