Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλο ραντεβού στο Ανφιλντ
| 2017-11-25 10:45:00

Μεγάλο ραντεβού στο Ανφιλντ

Sportdog Team
Μεγάλο ραντεβού στο Ανφιλντ

Το ματς της ημέρας.

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Κρίσταλ Πάλας παραμένει τελευταία στην βαθμολογία, καθώς προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στην Έβερτον αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και είναι χωρίς τρίποντο τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ρόι Χότζον σκοράρει τελευταία εντός έδρας, όμως έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος φέτος και αν δεν βελτιώσει την άμυνά της δύσκολα θα σωθεί. Εκτός ο  επιθετικός Γουίκαμ, οι μέσοι Ματς και Λι και ο μπακ Φαν Άανχολντ.

Η Στόουκ έμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική αλλά περιορίστηκε σε δεύτερη σερί ισοπαλία καθώς εξακολουθεί να δέχεται εύκολα γκολ και έχει μία από τις χειρότερες αμυντικές επιδόσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ πάντως παρουσιάζεται πιο μαχητική στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά πρέπει να κερδίσει την ουραγό αν θέλει να έχει βλέψεις παραμονής. Εκτός παραμένουν ο μέσος Άιρλαντ και ο βασικός τερματοφύλακας Μπάτλαντ, αμφίβολος ο μπακ Κάμερον.

Eκτίμηση Χ


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και με την επανεμφάνιση των Πογκμπά και Ίμπρα έδειχνε έτοιμη για μία νέα αρχή. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όμως έχασε μεσοβδόμαδα 1-0 στην Βασιλεία και περιμένει ακόμα την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, χαλώντας κάπως τις καλές εντυπώσεις. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν έχει χάσει στα 23 τελευταία εντός έδρας ματς. Αμφίβολοι Κάρικ (μέσος) και Μπαιγί (μπακ), εκτός ο Τζόουνς (μπακ).


Η Μπράιτον μπορεί να μην κέρδισε εντός την Στόουκ, όμως έμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική και παραμένει στο πάνω μισό της βαθμολογίας με αξιοπρεπέστατη πορεία. Η ομάδα του Κρις Χιούτον προέρχεται από δύο σερί νίκες εκτός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά θα έχει πολύ πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτος στόχος να κρατήσει ανέπαφη εστία και να διεκδικήσει την ισοπαλία. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Σίντγουελ.

Eκτίμηση 1/1


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά κατέρρευσε στην συνέχεια και προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προβληματίζει με την απόδοσή της και ιδιαίτερα επιθετικά, με ένα γκολ στα τελευταία τρία ματς. Η δυστοκία της έχει στοιχίσει εντός έδρας, καθώς στην άμυνα είναι αρκετά καλή. Εκτός είναι ο μπακ Ντάμετ και οι μέσοι Μερίνο, Ατσού. Τιμωρημένος ο μπακ Χέιντεν. Αμφίβολος ο μπακ Λασέλ (αρχηγός).

 

Η Γουότφορντ μετά από τρεις σερί ήττες, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις απέναντι στην Γουέστ Χαμ και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της. Ο Μάρκο Σίλβα έχει δεχτεί πρόταση από την Έβερτον αλλά ο σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη τρία ματς. Εκτός οι μπακ Κάθκαρτ, Χόμπαν και οι Τσαλόμπα (μέσος), Σαξές (επιθετικός). Αμφίβολος ο μέσος Περέιρα και οι μπακ Καμπούλ, Κίκο. Τιμωρημένος ο πολύτιμος επιθετικός Ντίνι.

Eκτίμηση 1

ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Σουόνσι έκανε νέα κακή εμφάνιση με Μπέρνλι και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με τέσσερις συνεχόμενες ήττες και έξι στα τελευταία επτά ματς. Ο Πολ Κλέμεντ βρίσκεται υπό πίεση και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα πριν είναι αργά. Εντός έδρας οι Ουαλοί μετρούν μία νίκη και έχουν χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς. Τεράστιο το επιθετικό τους πρόβλημα καθώς δεν έχουν αξιόπιστο σκόρερ. Εκτός είναι ο μπακ Μπάρτλι, αμφίβολος ο επιθετικός Έιμπραχαμ.

Η Μπόρνμουθ έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις με Χάντερσφιλντ και έχει δύο σερί νίκες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Ο Έντι Χάου όμως προειδοποιεί ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο. Έχει δύο σερί διπλά αλλά δεν κρατά το Χ όταν δεν μπορεί να κερδίσει. Εκτός Μινγκς, Σμιθ (αμυντικοί), Φεντερίτσι (τερματοφύλακας) και Στάνισλας (μέσος). Αμφίβολος ο εξτρέμ Άιμπ. Τιμωρημένος ο μπακ Φράνσις.

Eκτίμηση X


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Τότεναμ δεν έκανε καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και γνώρισε την ήττα που την απομάκρυνε κι άλλο από την κορυφή. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όμως μεσοβδόμαδα επανήλθε στο γνώριμο καλό πρόσωπό της, περνώντας νικηφόρα με 2-1 από το Ντόρτμουντ για την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 25 ματς. Εκτός ο μέσος Γουανιάμα και ο μπακ Αλντερβάιρελντ. 


Η Γουέστ Μπρόμγουιτς ήταν κάκιστη απέναντι στην Τσέλσι και υπέστη την τέταρτη σερί ήττα της και παραμένει χωρίς νίκη δέκα αγωνιστικές. Έτσι ο Τόνι Πιούλις αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα και την ανέλαβε σε υπηρεσιακή βάση ο παλιός της τεχνικός  Γκάρι Μέγκσον. Εκτός έδρας οι «μπάγκις» έχουν μόλις μία νίκη και αυτή ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όμως έχουν πάρει κάποιες ισοπαλίες. Eκτός ο μπακ Ντόσον και οι μέσοι Μόρισον και Τσαντλί.

Eκτίμηση 1/1


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Η Λίβερπουλ έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά την εύκολη επικράτηση κόντρα στην Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε πάλι τρία γκολ μεσοβδόμαδα στην Σεβίλλη όμως περιορίστηκε στο 3-3 και δεν εξασφάλισε ακόμα την πρόκριση προβληματίζοντας ξανά αμυντικά. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα πάντως είναι ακόμα αήττητη έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Εκτός Μπόγκνταν, Γουόρντ (αναπλ. τερματοφύλακες), Κλάιν (μπακ), μπορεί να παίξει  ο μέσος Λαλάνα, αμφίβολος ο μπακ Μάτιπ.


Η Τσέλσι δείχνει να ξαναβρίσκει την σταθερότητά της και ζει στον αστερισμό του τέσσερα, καθώς τόσες είναι οι σερί νίκες της στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από απανωτές τεσσάρες επί Γουέστ Μπρομ. και Καραμπάγκ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να φύγει για έκτη σερί χρονιά αήττητη από το «Άνφιλντ» για να ανέβει κι άλλο. Αμφίβολοι οι μέσοι Κένεντι και Μόουζες και οι επιθετικοί Μπατσουαγί και Μουσοντά.

Eκτίμηση 1

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags