Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με την AEK σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2017-11-27 09:12:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με την AEK σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με την AEK σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

ΑΕΚ: Χάρη σε γκολ του Λιβάγια στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό και έκτοτε έψαξε την ισοφάριση έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Γαλανόπουλο στο 26΄και Λιβάγια στο 63΄. Την  Πέμπτη ήρθε ισόπαλη 2-2 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ριέκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο 26ο λεπτό αλλά μείωσαν με τον Αραούχο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ισοφάρισαν με τον Χριστοδουλόπουλο στο 55΄. Με τον βαθμό αυτό αύξησαν την διαφορά στο +3 από την Αούστρια Βιέννης και την τελευταία αγωνιστική αρκεί και η ισοπαλία στην Βιέννη για να προκριθούν στους «32» της διοργάνωσης. Ο Μανόλο Χιμένεθ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ για την άσεμνη χειρονομία στο πρόσφατο ντέρμπι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας ο Αργεντινός επιθετικός Αραούχο (8/2) και λόγω τραυματισμών ο μεσοεπιθετικός Μάνταλος (9/2) και ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1). Κρίθηκε ανέτοιμος και κόπηκε ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος Σιμόες (7/0) ενώ ο Χιμένεθ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στα πλάνα του σήμερα τον τερματοφύλακα Ανέστη (10/0), χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτήν την επιλογή. Έτσι την εστία θα υπερασπιστεί λογικά ο Μπάρκας (0/0) με αουτσάιντερ τον Τσιντώτα (1/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2) Μπάρκας – Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσι – Γκάλο, Γαλανόπουλος, Κονέ, Αϊντάρεβιτς, Λόπες – Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια

Πλατανιάς: Εφιαλτικό ήταν το ντεμπούτο του Μάνουελ Ρόκα στο πάγκο του Πλατανιά, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Ο κρητικός σύλλογος γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε ανταγωνιστικός και το τελικό σκορ κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Ήταν η 7η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας σημειώσει μόλις 2 γκολ σε αυτό το διάστημα!

Ο Ισπανός τεχνικός έριξε το βάρος στον ψυχολογικό τομέα στις τελευταίες προπονήσεις λέγοντας στους παίκτες του: «Δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε από τον Αστέρα δεν είμαστε άξιοι ή δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα από τα επόμενα ματς ή κάποια από αυτά που έρχονται. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα στην συνέχεια. Απομένουν 20 παιχνίδια σχεδόν και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να σωθούμε. Μην εγκαταλείπουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο Γάλλος τερματοφύλακας Ομπερχάουζερ (2/0), ο αμυντικός μέσος Πλιάτσικας (8/0) και ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός Στόιτσεβ (4/0). Επιπλέον κόπηκαν κατόπιν τεχνικής ο Γάλλος αμυντικός Κρος (8/0) και ο Πολωνός επιθετικός Γκρζέλτσζακ (8/1), οι οποίοι θεωρείται πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσουν σε λίγες εβδομάδες στο πλαίσιο των ανακατατάξεων που θα υπάρξουν στο ρόστερ του κρητικού συλλόγου.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Κοκκαλάς – Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον – Δημούτσος, Αγγελόπουλος – Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Ν’Σικουλού -  Μπούντνικ

Εκτίμηση

Δεν βλέπω τον τρόπο που αυτός ο Πλατανιάς μπορεί να πάρει έστω και ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.  Αναμένω άνετη επικράτηση των γηπεδούχων. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, σε λίγο καλύτερη απόδοση αν επιβεβαιωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Από και και πέρα παιχνίδι μπορεί να γίνει φυσικά και στο live της αναμέτρησης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags