Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 2,60 ο άσος στο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα
| 2017-11-28 13:49:00

Στο 2,60 ο άσος στο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Sportdog Team
Στο 2,60 ο άσος στο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Τι παίζουμε σήμερα στο Κύπελλο;

*** Ο άσος στο 2,60, το διπλό στο 2,65.

*** Ο Αρης περνάει μόνον αν νικήσει. Ο ΠΑΣ προκρίνεται και με Χ, αν χάσει θέλει ήττα του Πανιωνίου και να μην καλυφθεί η διαφορά τερμάτων (τώρα στο +3 ο ΠΑΣ και στο +1 ο Πανιώνιος).

ΑΡΗΣ : Εδωσε συνέχεια στο απόλυτο των νικών του στο πρωτάθλημα, μετράει 5Χ5 μετά το εντός έδρας 2-1 -αν και βρέθηκε να χάνει από το 7΄- επί της υπολογίσιμης Παναχαϊκής χάρη στα γκολ στο 45΄+1 και στο 76΄.

Παραμένουν εκτός ο φορ Πίντο και ο χαφ Ανάκογλου. Λογικά διαθέσιμος ο μπακ Βαλεριάνος, απόντες ο μπακ Τζανακάκης και ο επιθετικός Διαμαντόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Εμεινε στο εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Ξάνθη, αμφίρροπο παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες και πολλή δύναμη, ήταν όμως μέτριο ως θέαμα.

«Νιώθω πως τον τελευταίο καιρό μας έχει εγκαταλείψει  τύχη, οι αντίπαλοι με ελάχιστες προϋποθέσεις καταφέρνουν να σκοράρουν και να παίρνουν αποτελέσματα ενώ είναι σαφώς κατώτεροί μας» το παράπονο του Γιάννη Πετράκη.

Εντός έδρας πάντως παραμένει αήττητος (2-4-0). Απόντες οι χαφ Λίλα (11/0), Νικολιάς (6/0), εκτός αποστολής έμειναν ακόμα τέσσερις βασικοί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (2 DNB): Ο Αρης έχει υλικό επιπέδου Σουπερλίγκα, αλλά θα κουβαλά μπόλικο άγχος προκειμένου να το αποδείξει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να το εκμεταλλευτεί, το 2 DNB στο 1,88 (Stoiximan).

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags