Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνέχεια στο σερί η Λίβερπουλ
| 2017-11-29 10:32:00

Συνέχεια στο σερί η Λίβερπουλ

Sportdog Team
Συνέχεια στο σερί η Λίβερπουλ

Προτάσεις για ταμείο.

ΣΤΟΟΥΚ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Στόουκ επέστρεψε στις ήττες στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας καθώς για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ δεν είναι μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει νίκη μέσα στο γήπεδό της μετά από δύο αγωνιστικές. Πρέπει όμως να είναι προσεκτική αμυντικά απέναντι στην καλή επίθεση της Λίβερπουλ. Εκτός παραμένουν ο μέσος Άιρλαντ και ο βασικός τερματοφύλακας Μπάτλαντ, αμφίβολος ο μπακ Κάμερον.

Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά σε πολύ μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με τον Σαλάχ να σκοράρει ξανά, αλλά έκανε γκέλα με γκάφα του τερματοφύλακα Μινιολέ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σκοράρει εύκολα, αλλά έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της και καλείται να είναι πιο σφικτή σε έδρες όπως αυτή της Στόουκ. Εκτός Μπόγκνταν, Γουόρντ (αναπλ. τερματοφύλακες), Κλάιν (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Λόβρεν και ο μέσος Τσαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ


Η Άρσεναλ έστω και στο τέλος πέρασε από την έδρα της Μπέρνλι και με τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ανέβηκε αθόρυβα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχοντας βελτιωθεί πολύ αμυντικά. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει μετατρέψει σε φρούριο το γήπεδό της φέτος, καθώς έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά μετράει έντεκα συνεχόμενα εντός έδρας τρίποντα. Εκτός ο μέσος Καθόρλα, αμφίβολος ο επιθετικός Γουόλκοτ και ο μέσος Οζίλ.

Η Χάντερσφιλντ προηγήθηκε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια και μετρά δύο σερί ήττες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, πέφτοντας στο κάτω μισό βαθμολογικά. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ δεν πάει καλά εκτός έδρας, όπου δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Εκτός οι Στάνκοβιτς, Χέφελε (μπακ) και Μπίλινγκ (μέσος), αμφίβολος ο μέσος Πάλμερ. Τιμωρημένος ο μέσος Φαν Λα Πάρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΕΡΝΛΙ


Η Μπόρνμουθ δεν μπόρεσε μεν να σκοράρει στην έδρα της Σουόνσι αλλά πήρε την ισοπαλία και παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Έντι Χάου πρέπει όμως να βελτιωθεί στην έδρα της και κυρίως στον επιθετικό τομέα. Εκτός παραμένουν Μινγκς, Σμιθ (αμυντικοί) και Φεντερίτσι (τερματοφύλακας), αμφίβολος ο Στάνισλας (μέσος) και ο Ντεφό (επιθετικός). Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Φράνσις.

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να κρατήσει την ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ, ωστόσο η ήττα δεν την πτοεί καθώς κάνει πολύ καλή πορεία. Η ομάδα του Σον Ντάις εκτός έδρας είναι πολύ δυνατή και βασίζεται στην άμυνα. Χαρακτηριστικά, σε 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει κάνει την εμφάνισή του το under 2.5. Εκτός ο επιθετικός Γουόλτερς και ο τερματοφύλακας Χίτον, αμφίβολος ο μέσος Μάρνι.

EKTIMHΣΗ:1

ΤΣΕΛΣΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ


Η Τσέλσι βρέθηκε σε δύσκολη θέση στην έδρα της Λίβερπουλ, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και με την βοήθεια της τύχης, για να παραμείνει αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκει ρυθμό και μέσα στην έδρα της, ενώ τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια της με την Σουόνσι προσφέρουν πολλά γκολ. Αμφίβολος ο μέσος Κένεντι και οι επιθετικοί Μπατσουαγί και Μουσοντά.

Η Σουόνσι δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μπόρνμουθ και παρ' όλο που επέστρεψε στην συγκομιδή μετά από τέσσερις σερί ήττες, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Πολ Κλέμεντ έχει επιθετικό πρόβλημα καθώς δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία, ενώ έχει συνολικά την χειρότερη επίθεση στη σεζόν. Τα 10 από τα τελευταία 11 εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν under 2.5. Εκτός είναι ο μπακ Μπάρτλι, αμφίβολος ο μπακ Φερνάντες.

EKTIMHΣΗ: G

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ


Η Έβερτον επέστρεψε στις ήττες με κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Ντέιβιντ Άνσγουορθ έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά απέναντι στην Γουέστ Χαμ είναι αήττητη σε 20 από τα τελευταία 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός Στεκέλενμπουργκ (τερματοφύλακας, παίζει ο Πίκφορντ), Μόρι, Κόουλμαν, Χολγκέιτ (μπακ), Μπάρκλι, ΜακΚάρθι (μέσοι) και Μπολασί (επιθετικός). Αφίβολοι οι μπακ Μπέινς, Κιν. Eπιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Ντέιβις, τιμωρημένος ο επιθετικός Νιασέ.

Η Γουέστ Χαμ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Λέστερ αλλά κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει πόντο, όμως παραμένει έξι ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είναι επτά παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς τρίποντο και πρέπει να πάρει κάτι απέναντι στην Έβερτον για να συνεχίσει να ελπίζει. Εκτός οι μπακ Φόντε, Μπάιραμ και ο επιθετικός Ερνάντες. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Αρναούτοβιτς, ο καλός επιθετικός Αντόνιο και ο μπακ Κόλινς.

EKTIMHΣΗ: 1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ


Η Σίτι μπορεί να δυσκολεύτηκε στην έδρα της Χάντερσφιλντ αλλά κέρδισε και παραμένει με διαφορά στην κορυφή έχοντας έντεκα σερί νίκες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως προειδοποιεί ότι η ομάδα του δεν μπορεί να τελειώσει τη σεζόν αήττητη και δεν θέλει εφησυχασμό. Έχει πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ κερδίζει από το ημίχρονο σε 8 από τα τελευταία 9. Εκτός οι μπακ Μεντί και Στόουνς.

Η Σαουθάμπτον έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον και επέστρεψε στις νίκες με άνετο σκορ ανεβαίνοντας στο πάνω μισό της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα ταξίδια της, ειδικά στον επιθετικό τομέα καθώς δεν σκοράρει εύκολα. Ο μέσος Πιέντ εκτός, αμφίβολος ο μπακ Τάργκετ. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Οριόλ.

EKTIMHΣΗ: Over

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags