Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2017-11-30 09:16:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Βαλένθια: Όλα έδειχναν ότι μέσα στη Βαμβέργη θα έβαζε ένα τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών που μετρούσε στην Ευρωλίγκα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο foxbet.gr. Το σκορ στο 35΄ ήταν 62-77 και οι Γαλιθιάνοι ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν το ροζ φύλλο αγώνα. Φευ. Η Μπάμπεργκ έκανε επική ανατροπή και η Βαλένθια γνώρισε μια πολύ "σκληρή" ήττα με 83-82. "Αξίζαμε να κερδίσουμε", είπε μετά το τέλος του ματς ο Βιντορέτα, σε μια προσπάθεια όμως να εξηγήσει τα ανεξήγητα, σύμφωνα με το foxbet.gr

Πρώτος σκόρερ των Ισπανών ήταν ο Γκριν, με 17π., είχε και 3ασ. Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο της Βαλένθια, που έχει και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Σίγουρα εκτός είναι οι Γουίλιαμς (C) και Ντιό (G), ενώ μικροενοχλήσεις έχουν και οι Ντούμπλιεβιτς (C, 10.4π/1.5ασ/4.8ριμπ) και Αμπάλντε (F, 5.8π), γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο σημερινό ματς. Το μόνο θετικό, η επιστροφή του Μαρτίνεθ (G, 4.5π/0.8ασ/1.1ριμπ) στην αγωνιστική δράση.

Ολυμπιακός: Ματσάρα στο Μιλάνο την περασμένη αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη που τους κράτησε στην πρώτη θέση της Euroleague. Σπουδαίο ματς από τον ΜακΛιν (22π., 1ασ., 7ριμπ.), που αντικατέστησε επάξια τον -γρήγορα αποβληθέντα με πέντε φάουλ- Μιλουτίνοφ, στο τελικό 85-86 για την ομάδα του Σφαιρόπουλου. "Έχουμε πολλές δυνατότητες", ήταν το σχόλιο του Έλληνα τεχνικού, μετά το τέλος του ματς. Στο ότι η Βαλένθια μπορεί να σκοράρει από πάρα πολλές θέσεις και στην εκτελεστική δεινότητα του Έρικ Γκριν, εστίασε στις δηλώσεις του ο Σφαιρόπουλος, αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση. Προπονήθηκε εντατικά ο Σπανούλης (G) το προηγούμενο διάστημα και μπήκε στο αεροπλάνο για Βαλένθια, οπότε είναι ορατό πλέον το ντεμπούτο του αρχηγού για φέτος. Μικροενοχλήσεις είχε ο Πρίντεζης το προηγούμενο διάστημα, όμως κι αυτός υπολογίζεται κανονικά. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάντζαρης (G, 5.2π/1.3ασ/2.3ριμπ) και Αγραβάνης (F, 3.5π/2.9ριμπ).

Εκτίμηση

Αντίθετη φόρμα για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα έχει και τον αρχηγό του απόψε στο παρκέ, την ώρα που η Βαλένθια θα έχει εκτός -πλην συγκλονιστικού απροόπτου- έναν από τους βασικούς πυλώνες του παιχνιδιού της (Ντούμπλιεβιτς). Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό έχει μεγάλη αξία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags