Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 3,05 το διπλό στο Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
| 2017-12-02 11:43:00

Στο 3,05 το διπλό στο Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportdog Team
Στο 3,05 το διπλό στο Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι θα παίξουμε σήμερα στο ντέρμπι;

ΑΡΣΕΝΑΛ: Επιβλητική, αλλά όχι τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό 5-0 η νίκη της Τετάρτης κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Σκόραρε νωρίς (3’), όμως μέχρι το 68’ που σημείωσε το δεύτερο ήταν ένα μοιρασμένο ματς, στο οποίο άφηνε αμυντικά κενά και στάθηκε τυχερή σε δοκάρι και ακόμη μια-δυο περιπτώσεις.

«Ξεκινήσαμε δυνατά, όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας από κει και πέρα. Μετά το δεύτερο γκολ όλοι έπαιζαν με περισσότερη δημιουργικότητα και ελευθερία» είπε ο Βενγκέρ.

Χτύπησε και θα χάσει κάποιο διάστημα ο Λακαζέτ (14/7), μικροπρόβλημα αποκόμισε και ο Αλέξις Σάντσες (11/4), δύσκολα όμως δεν θα παίξει. Μάλιστα, ελλείψει του Λακαζέτ αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Αμφίβολοι ξανά Γουόλκοτ (3 αλλ./0) και Ιγουόμπι (7/1), με καλές πιθανότητες ο δεύτερος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Τσεχ - Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ - Μπεγερίν, Τσάκα, Ράμσι, Κολάσινατς - Γουέλμπεκ, Οζίλ - Σάντσες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Παραλίγο αυτοκτονία το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Γουότφορντ. Με δύο γκολ του Γιανγκ και ένα του Μαρσιάλ προηγήθηκε 0-3 στο 32’, χαλάρωσε προς το τέλος, στο 77’ και το 84’ έφαγε δύο γκολ και χρειάστηκε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια του Λίνγκαρντ (ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του) για να σκοράρει το τέταρτο (2-4) και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Και πάλι χωρίς γκολ ο Λουκάκου: «δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω έναν παίκτη σαν αυτόν για μια χαμένη ευκαιρία. Ποτέ» είπε ο Μουρίνιο.

50-50 ο Μάτιτς (14/0), έξω ο Φελαϊνί (9/3). Μάλλον χάνουν πέμπτο οι στόπερ Τζόουνς (11/0) και Μπαϊγί (8/1).

-Από τον Ιανουάριο του 2015 ο Μουρίνιο δεν έχει νικήσει ποτέ σε εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε ομάδα του top-6, έχοντας ρεκόρ 0-5-6, ενώ σ’ αυτά τα 11 ματς σκόραρε μόλις 4 φορές και μόλις 1 στα 10 τελευταία! 

Με έντονο ενδιαφέρον περιμένουμε και την τακτική που θα επιλέξει ο Μουρίνιο. Με 3-4-1-2 έπαιξε μεσοβδόμαδα στο Γουότφορντ, δεν αποκλείεται να αποτέλεσε δοκιμή (και μάλλον πετυχημένη) εν όψει του ντέρμπι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-1-2): Ντε Χέα - Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Ρόχο - Βαλένσια, Ερέρα, Μάτιτς, Γιανγκ - Πογκμπά - Ράσφορντ, Λουκάκου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (No bet): Αμφίβολο το πώς θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο Μουρίνιο. Θα παίξει με πούλμαν στην εστία του όπως σ’ όλα τα ντέρμπι ή θα επηρεαστεί από την κριτική και την κόντρα του με τον Βενγκέρ και θα πάει να χτυπήσει το ματς; Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags