Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπεσε στο 1,60 το διπλό στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
| 2017-12-09 10:14:00

Έπεσε στο 1,60 το διπλό στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Έπεσε στο 1,60 το διπλό στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Τι θα παίξουμε σήμερα;

*** Κάτω από το 1,60 το διπλό που άνοιξε στο 1,65. Ο άσος στο 5,60.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ακόμα φωνάζει για τις καθυστερήσεις που κρατήθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, ο διαιτητής έδειξε τέσσερα λεπτά αλλά δέχθηκε στο 97΄ (!) το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 2-2. Μέχρι το 60΄ ήταν εμφανώς ανώτερος από την αντίπαλό του κι έδειχνε να ελέγχει το ματς, στο τελευταίο ημίωρο έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και αυτό του κόστισε.

«Ο Παναιτωλικός σέβεται όλους τους συμμετέχοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να πορεύεται με αυτό το σκεπτικό. Εμείς ποτέ δεν θα ...σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο στο βωμό του αποτελέσματος, παρότι κάποιοι δεν μας σέβονται» τα επίσημα παράπονα της ομάδας για τη διαιτησία.

Τιμωρημένος ο χαφ Μπεχαράνο (11/0). Ούτε τώρα ο μπακ Παρράς (1/0) και οι χαφ Μπράβο (8/0), Λόπες (7/1). Δεν τα κατάφερε ο στόπερ Χαντάκιας (6/1), που αποκλείστηκε από την αποστολή.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Τσέναμο - Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα - Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ- Κλέσιο, Μοράρ, Ρόσα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Tην Τρίτη ύστερα από φιλότιμη και αξιοπρεπή εμφάνιση κι έχοντας ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχασε εντός έδρας με 2-0 από τη Γιουβέντους στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα έρχεται από το δύσκολο εντός έδρας 3-1 επί του Απόλλωνα, πάλι χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, τα δύο γκολ του σημειώθηκαν μετά το 80΄. «Μία ακόμα φορά δεχόμαστε ένα παιδαριώδες γκολ, που μας άγχωσε, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα ότι υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσουμε» ικανοποιημένος ο Τάκης Λεμονής μετά την τέταρτη διαδοχική νίκη, σερί που φτιάχνει πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα, παρελθόν θα αποτελέσουν Καπίνο (5/0), Ζντιέλαρ (4/0), Μίλιτς (2/0), Καρσελά (9/0), πολύ πιθανό να ακολουθήσει ο Εμενίκε (5/0). Εξέτισε ο Οτζίτζα (9/1). Στα μαλακά ο Σεμπά (10/0), που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, υπολογίζεται κανονικά. Φρέσκο πρόβλημα και απών λόγω ίωσης ο Μπεν (2/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Προτό - Ομάρ, Σισέ, Ενχελς, Κούτρης - Ρομαό, Οτζίτζα - Μάριν, Φορτούνης Πάρντο - Ανσαριφάρντ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1 DNB): Ετσι όπως θα κυλήσει το παιχνίδι, θα είναι βούτυρο στο ψωμί του ταχύτατου και πολύ ποιοτικού μεσοεπιθετικά Παναιτωλικού, που θα βρίσκει κενούς χώρους. Ο Ολυμπιακός βγάζει πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, δεν είναι τυχαίο πως διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες της Σουπερλίγκα. Στο 4,00 η κόντρα του διπλού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags