Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 23,00 το διπλό της Κέρκυρας!
| 2017-12-11 11:18:00

Στο 23,00 το διπλό της Κέρκυρας!

Sportdog Team
Στο 23,00 το διπλό της Κέρκυρας!

Τι παίζουμε σήμερα;

ΑΕΚ: Την Πέμπτη με πολλή ψυχή και τσαμπουκά πήρε το 0-0 στο δικό της τελικό πρόκρισης στη Βιέννη ενάντια στην Αούστρια και σφράγισε το εισιτήριο για την παρουσία της στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, σήμερα θα μάθει και τον αντίπαλό της. «Είναι πολύ σημαντικό ότι στα έξι ματς του ομίλου δεν υπάρχει ούτε μία ήττα. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα που προπονώ» πανευτυχής ο Μανόλο Χιμένεθ.

Δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα κόντρα, στην επανάληψη σκόραρε νωρίς και κατά συνέπεια έφτασε εύκολα στη νίκη με 2-0 σπάζοντας παράλληλα το εντός έδρας αήττητο του αντιπάλου της. Βαδίζει ολοταχώς προς τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου έχει πέσει στην τέταρτη θέση, με νίκη σήμερα ανεβαίνει και πάλι μόνη πρώτη. «Πάρα πολύ καλή δουλειά από όλη την ομάδα, ακόμα και ο κίπερ μας (σ.σ Τσιντώτας) έβγαλε εντυπωσιακή ασίστ για το δεύτερο γκολ» η τοποθέτηση του Μιγκέλ Ουθάνο, βοηθού του Μανόλο Χιμένεθ που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στον πάγκο.

Τιμωρημένος ο Λιβάγια (13/5). Υπολογίζονται οι Σιμόες (7/0), Λαμπρόπουλος (6/0). Πάντα απών ο Τσόσιτς (8/0), φρέσκο πρόβλημα κι εκτός ο Βράνιες (11/1), πάλι εκτός ο κίπερ Ανέστης (10/0). Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν Γιόχανσον (8/1), Μάνταλος (9/2).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Τσιντώτας - Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης - Γκάλο, Γαλανόπουλος, Σιμόες,Μπακασέτας, Λόπες - Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Τρίπολη, έχασε πολύ εύκολα με 4-0 από τον Αστέρα. Εμφανώς επηρεασμένη από την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να φτάσει στον προορισμό της, ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στη διεκδίκηση της νίκης, πλήρωσε ακριβά κάθε λάθος που διέπραξε, δεν απείλησε ούτε μία φορά.

Φρέσκο πρόβλημα και απών ο φορ Παμλίδης (11/3), ούτε τώρα ο φορ Τουράμ (3/0), ο Βοσνιάδης θα πάει σε αλχημείες ώστε να καλύψει το κενό στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γιαννακόπουλος - Σπίνουλας, Γρομιτσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης - Σιόντης, Μπαλάφας - Γεωργίου, Ζορμπάς, Επστάιν - Μπάουμαν

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Ν/G): Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ μετά τη σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι και τέτοια η ποιότητά της, που έστω και χωρίς το σεληνιασμένο Λιβάγια θα επιβάλει το νόμο της και εικάζουμε πως θα φτάσει σε μια καθαρή νίκη. Το no goal στο 1,35 (Stoiximan).

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags