Facebook Pixel Sportdog.gr | Πού ποντάρουμε τα λεφτά μας σήμερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
| 2017-12-16 10:34:00

Πού ποντάρουμε τα λεφτά μας σήμερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Πού ποντάρουμε τα λεφτά μας σήμερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Προγνωστικά για τους δύο Δικεφάλους.

ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ

*** Ο άσος στο 1,15, το διπλό στο 17,40.

ΑΕΚ: Με ...ευρωπαϊκό αέρα μετά την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η κληρωτίδα της έφερε αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου, δεν συνάντησε πρόβλημα να επικρατήσει εντός έδρας με 3-1 της Κέρκυρας. Δεν χρειάστηκε καν να πατήσει το γκάζι, ακόμα και στη μέτρια βραδιά της φάνηκε η διαφορά από την αντίπαλό της, βαδίζει ολοταχώς προς τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό διότι όλοι ασχολούνταν με την κλήρωση και την Ντιναμό Κιέβου. Η δική μου αντίπαλος στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Απόλλων και ο Παναιτωλικός στο κύπελλο» η τοποθέτηση του Μανόλο Χιμένεθ.

Εξέτισε ο Λιβάγια (13/5). Δεν τα κατάφεραν τελικά ο Τσόσιτς (8/0) και ο Βράνιες (11/1), πάλι εκτός ο κίπερ Ανέστης (10/0). Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν Γιόχανσον (8/1), Μάνταλος (9/2).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Τσιντώτας - Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες - Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Κονέ, Κλωναρίδης - Λιβάγια, Αραούχο

ΑΠΟΛΛΩΝ: Υποχρεώθηκε δίκαια στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα, μόνο σε μικρά κομμάτια της αναμέτρησης εμφανίστηκε ανταγωνιστικός, έδειξε πάντως ανέτοιμος ψυχολογικά ώστε να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

«Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε επί τουλάχιστον μισή ώρα ώστε να αναλύσουμε όλα αυτά που μας έλειψαν προκειμένου να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως χάσαμε δίκαια» το σχόλιο του Ζόραν Βούλιτς, αυτές έμελλε να είναι και οι τελευταίες δηλώσεις του ως προπονητή του Απόλλωνα, αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Γιώργο Παράσχο, που θα ντεμπουτάρει τώρα.

Εμεινε χωρίς νίκη σε τέταρτο ματς (0-1-3). Ανατροπή δεδομένων με το φορ Καστιγέχος (12/1), που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εξέτισε ο πολύπειρος Ντάσιος (8/0), τιμωρημένος ο χαφ Κονέ (14/0), κανονικά ο Κοντοές (12/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Τσόβιτς - Ντάσιος, Μπίντζιμιν, Κύργιας, Κούρος - Παπάζογλου, Κοντοές - Αλμπάνης, Ανιέτε, Σιατραβάνης - Ελμπάζ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Over 2,5): Η ΑΕΚ θα συναντήσει μεγαλύτερη αντίσταση από ό,τι με την Κέρκυρα, από έναν Απόλλωνα που λογικά θα ντεμπουτάρει ο Παράσχος. Εν αναμονή της ανακήρυξής της ως πρωταθλήτριας χειμώνα θα επικρατεί εορταστικό κλίμα, πάμε στα πολλά γκολ. Το over 2,5 στο 1,60 (Stoiximan).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ

*** Το διπλό στο 1,15 από το 1,25, ο άσος στο 16,75.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Παρά την καλή του απόδοση δεν μπόρεσε και πάλι να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος, έχασε 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, πληρώνοντας εγκληματικό λάθος του τερματοφύλακά του κι ενώ από το 72΄αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

«Μου αρέσουν τα δύσκολα, για αυτό και συμφώνησα να αναλάβω τον Πλατανιά. Αν ήθελα κάτι εύκολο, θα έπαιρνα ένα καράβι και θα πήγαινα σε ένα νησί να αράξω. Αλλωστε είναι γνωστό πως τα δύσκολα μάς κα...ώνουν» η ...αθυρόστομη αλλά και συνάμα γλαφυρή τοποθέτηση του Μανουέλ Ρόκα. Μετρά εννιά διαδοχικές ήττες, δεν έχει νίκη στα Περιβόλια (0-2-5), εξακολουθεί ουραγός.

Επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό ο χαφ Στόιτσεφ (4/0), Τιμωρημένοι ο Κοροβέσης (13/1), ο Στάθης (13/0) -που θα αποτελέσει παρελθόν μετά την προσφυγή που κατέθεσε, ο μεσοεπιθετικός Ενσικουλού (14/2) και ο φορ Μπούτνικ (12/1). Ούτε τώρα ο Πλιάτσικας (9/0), χάνει όλη τη σεζόν ο κίπερ Ομπερχάουζερ (2/0). Απέκτησε το χαφ Ντουαλά, που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-1-1): Κοκκάλας - Καρυπίδης, Στάμου, Ντικαμονά - Ραχμάν, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Στόιτσεφ - Ντεβέσα - Παπανικολάου

ΠΑΟΚ: Η αύρα από την επιστροφή στην κατάμεστη Τούμπα -πρώτη φορά φέτος μετά την έκτιση της ποινής των επτά αγωνιστικών- τον ώθησε στην επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Από το πρώτο λεπτό πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα ενάντια σε ένα ζαλισμένο αντίπαλο κι έδωσε θριαμβευτικές διαστάσεις στην επικράτησή του.

«Εντυπωσιακό αποτέλεσμα ύστερα από σπουδαία εμφάνιση και παιχνίδι με τρομερή ένταση από την ομάδα μου. Θα πανηγυρίσουμε μία ημέρα μια τόσο μεγάλη νίκη και μετά θα στρέψουμε την προσοχή μας στον Πλατανιά» απόλυτα ικανοποιημένος ο Ρατζβάν Λουτσέσκου.

Επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από πολύ καιρό ο Μυστακίδης. Δεν υπολογίζεται ο Σαμπράνο (6/0), πάντα απών ο Ελ Καντουρί (10/0), ούτε τώρα ο Βιεϊρίνια (10/1). Τιμωρημένοι Μακ (13/2), Πρίγιοβιτς (13/6). Πάντα εκτός ο Λεβέκ (1/0), λείπει καιρό ο κίπερ Γλύκος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Πασχαλάκης - Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο - Κάνιας, Μαουρίτσιο - Λημνιός, Πέλκας, Κάμπος - Κουλούρης

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (G/G): Το παλεύει πολύ ο Πλατανιάς στα τελευταία παιχνίδια, μπορεί να μην παίρνει βαθμούς, αλλά φτιάχνει φάσεις και σκοράρει. Θεωρούμε σχεδόν απίθανο να σταματήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά ένα γκολ μπορεί να το βρει. Το αμφίσκορο στο γεμάτο 2,80 (Stoiximan).

matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags