Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 2,60 από το 2,70 το διπλό στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος!
| 2017-12-18 10:57:00

Στο 2,60 από το 2,70 το διπλό στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος!

Sportdog Team
Στο 2,60 από το 2,70 το διπλό στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος!

Τι παίζουμε απόψε;

Ανατράπηκε η ισορροπία στο σετ, στο 2,85-2,90 από το 2,70 ο άσος, στο 2,60 από το 2,70 το διπλό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Οσο στηρίζεται αποκλειστικά στην εξουδετέρωση της επιθετικής ανάπτυξης του αντιπάλου και ουσιαστικά αποδυναμώνει τα δικά του επιθετικά όπλα, θα αδυνατεί να παίρνει θετικά αποτελέσματα, το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Καλή η αμυντική λειτουργία του αλλά πέραν τούτου, τίποτα αξιοσημείωτο.

«Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό σημείο που οποιοδήποτε λάθος και αν κάνουμε το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολο σημείο, το ματς με τον Πανιώνιο είναι τελικός» έντονα προβληματισμένος ο Ζοσέ Ανιγκό, για τον οποίον η κλεψύδρα αδειάζει μετά το 0-2-5 σερί.

Τιμωρημένος ο Τριποτσέρης (13/0). Παρελθόν ο Μπραντάο (9/2), θα τον ακολουθήσει ο μεσοεπιθετικός Τόνι Σίλβα (9/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Επασί - Λεονάρντο, Αντελέχου, Μεντί - Τσαμπούρης, Ομπόρα, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας - Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί - Γιακουμάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βγάζει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας από τη στιγμή που κατορθώνει στην κακή του ημέρα να παίρνει τη νίκη. Aυτό συνέβη στην εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Πλατανιά, σε ένα ματς που δεν έβγαλε ενέργεια αλλά τελικά δεν το πλήρωσε κι ενώ από το 72΄ αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα.

«Είναι πολύ σημαντικό που μπορέσαμε να νικήσουμε έναν αποφασισμένο αντίπαλο κι ενώ η απόδοσή μας δεν έφτασε στα γνωστά συνηθισμένα στάνταρ. Αναμένουμε την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ώστε να προχωρήσουμε και στην απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση» αποκάλυψε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Παρελθόν αποτελούν ο Μασούντ (11/3) και ο Οικονόμου (5/0). Εξέτισε ο Σαββίδης (11/0), επιστρέφει ο Ταπόκο (4/0). Φρέσκο πρόβλημα και απών ο Σπιριντόνοβιτς (10/4).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κότνικ - Βλάχος, Γκιοτά, Μπανανά, Χατζησαφί - Κόρμπος, Σιώπης - Μασούρας, Σαββίδης, Λάμπρου - Γεσίλ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (2): Σε παρατεταμένη κρίση ο Λεβαδειακός, πληρώνει το ότι έχει μάθει μόνον να αμύνεται, αλλά δεν έχει διδαχθεί να επιτίθεται. Θα κουβαλά και συσσωρευμένη πίεση, ο ορισμός της ομάδας, ήτοι ο Πανιώνιος, δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γεμάτο το 2,90 του διπλού (Stoiximan).

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags