Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας και σήμερα στο ταμείο; Παίξε τη Λίβερπουλ!
| 2017-12-26 08:50:00

Θέλεις να πας και σήμερα στο ταμείο; Παίξε τη Λίβερπουλ!

Sportdog Team
Θέλεις να πας και σήμερα στο ταμείο; Παίξε τη Λίβερπουλ!

Το παιχνίδι με τη Σουόνσι μπορεί να σου δώσει λεφτά!

Λίβερπουλ: Όπως διαβάζοτμε στο foxbet.gr, σε ένα... τρελό ματς, όπου προηγήθηκε 2-0 και λίγο έλειψε να ηττηθεί, η Λίβερπουλ έφερε 3-3 με την Αρσεναλ. Το θετικό είναι ότι πέρασε από μια δύσκολη έδρα και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τα μεγάλα αμυντικά λάθη ήταν αυτά που κυριάρχησαν, αφού της στέρησαν την ευκαιρία για μία σπουδαία νίκη. Η Boxing Day παραδοσιακά ευνοεί τους «ρεντς» όταν αγωνίζονται στην έδρα τους, καθώς η τελευταία φορά που γνώρισαν την ήττα μία τέτοια μέρα ήταν το 1986 (1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκτοτε μετρούν μπροστά στον κόσμο τους 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Αγωνιστικά Νέα: Μετά από ένα μήνα απουσίας είναι πιθανή η επιστροφή του αμυντικού Ματίπ (13/1). Η νέα απώλεια είναι εκείνη του μέσου Χέντερσον (16/1, αρχηγός), ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ είναι άρρωστος και δίνεται αμφίβολος ο επιθετικός Στάριτζ (9/2). Γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Μορένο (12/0), Κλάιν (χωρίς συμμετοχή) και ο μέσος Γκρούγιτς (3/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μινιολέ - Αρνολντ, Κλάβαν, Λόβρεν, Ρόμπερτσον - Βαινάλντουμ, Τσαν, Κουτίνιο - Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ

Σουόνσι: Στο πρώτο παιχνίδι με τον υπηρεσιακό Λέον Μπρίτον στην τεχνική ηγεσία, η Σουόνσι έφερε ισοπαλία 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Το γεγονός ότι απέφυγε την ήττα θεωρείται θετικό για την ψυχολογία των παικτών, ωστόσο οι Ουαλοί παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η απειλή του υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο σχετικά με πρόσληψη προπονητή, ο Μπρίτον συνεχίζει έχοντας καταστήσει σαφές ότι δεν έχει ως στόχο να μονιμοποιηθεί στον πάγκο, ενώ περιμένει από την ομάδα του να αντισταθεί σθεναρά στη Λίβερπουλ, αναγνωρίζοντας ωστόσο τη δυσκολία της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά Νέα: Ο δεξιός μπακ Νότον (19/2) έφυγε τραυματίας από το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, μοιάζει δύσκολο να προλάβει και ο Ράνχελ φέρεται ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό. Αναμένεται να απουσιάσουν επίσης ο σέντερ φορ Μπονί (11/2), ο μεσοεπιθετικός Ράουτλετζ (8/0) και ο αμυντικός Μπάρτλι (2/0), ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι μέσοι Φερ (16/1), Μέσα (9/0), Κι (10/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Φαμπιάνσκι - Ράνχελ, Φερνάντες, Μόουσον, Ολσον - Σάντσες, Κλούκας, Κάρολ - Ντάιερ, Αμπρααμ, Αγιού

Εκτίμηση
Η Λίβερπουλ... πετάει βαθμούς με ευκολία, όμως μοιάζει δύσκολο για τη Σουόνσι να αντέξει την πίεση που θα δεχθεί. Αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις στον άσο, κάπως καλύτερες στο Over, για μεγαλύτερο ρίσκο πάμε στο γκολ - γκολ ή στο Over 3,5.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags