Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 3,15 ο άσος στο Μίλαν-Ίντερ!
| 2017-12-27 10:02:00

Στο 3,15 ο άσος στο Μίλαν-Ίντερ!

Sportdog Team
Στο 3,15 ο άσος στο Μίλαν-Ίντερ!

Τι θα παίξουμε στο ντέρμπι;

***Αουτσάιντερ η Μίλαν με τη νίκη της να παίζει μεταξύ 3,05-3,15. Η επικράτηση της Ιντερ στο 2,30 μάξιμουμ.

***Νοκ-άουτ προημιτελικός στο κύπελλο, με παράταση/πέναλτι (αν χρειαστούν) σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο.

***Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Λάτσιο, σε διπλούς αγώνες.

***Στο πρωτάθλημα φέτος: Ιντερ – Μίλαν 3-2 (15/10).

ΜΙΛΑΝ: Κατάθλιψη δίχως τέλος για τη Μίλαν, μιζέρια και περαιτέρω απογοήτευση μετά την ήττα 2-0 από την Αταλάντα. Τίποτα δεν πάει καλά για τους «ροσονέρι», μέσα σε όλα και η γκίνια, στο πρώτο σουτ που πήγε στην εστία της (με ευθύνη του Ντοναρούμα) δέχτηκε το 0-1 (32’). Εβγαλε απλά μια αντίδραση στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης με δύο ευκαιρίες, η ισοφάριση δεν ήρθε και η πιο ποιοτική στις κινήσεις της Αταλάντα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 71’.

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται ήδη στα σχοινιά και σε πολύ δύσκολη θέση και μάλιστα δεν έλειψαν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανότητες επιστροφής στην τεχνική ηγεσία του Βιντσέντσο Μοντέλα! Ο Μοντέλα εξάλλου έχει συμβόλαιο εν ισχύι με την Μίλαν και προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη λύση για τους «ροσονέρι», αφού το πείραμα με τον Γκατούζο δεν δείχνει να έχει αποτελέσματα, κάθε άλλο, η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Και το αποψινό ντέρμπι κυπέλλου με την Ιντερ μπορεί να κρίνει πολλά και για πολλούς στο «στρατόπεδο» της Μίλαν. Μετά την ήττα από την Αταλάντα η διοίκηση αποφάσισε να άρει τον «εγκλεισμό» των παικτών στο Μιλανέλο, ήταν μια κίνηση που είχε τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, με την ομάδα να εμφανίζεται ακόμα χειρότερη στο ματς του Σαββάτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι εκτός ο μπακ/χαφ Κόντι (2/0), ο χαφ Μάουρι (1/0) και ο στόπερ Γκόμες (-). Εξέτισαν τις ποινές του πρωταθλήματος ο ηγέτης εξτρέμ Σούσο (17/5) και ο στόπερ Ρομανιόλι (13/1). Στο 4-3-3 ο Γκατούζο με τους Σούσο, Κάλινιτς (16/4) και Μποναβεντούρα (13/3) στην τριάδα της επίθεσης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Τζ. Ντοναρούμα – Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες – Κεσί, Μπίγλια, Λοκατέλι – Σούσο, Κάλινιτς, Μποναβεντούρα.

ΙΝΤΕΡ: Δεύτερη σερί ήττα, 1-0 από τη Σασσουόλο, απέχει ελάχιστα, ίσως έναν… αποκλεισμό από τη Μίλαν απόψε, για να χαρακτηριστεί σε κρίση. Η Ιντερ είχε ανούσια κυκλοφορία μπάλας, δέχτηκε το γκολ στο 34’ ύστερα από ανενόχλητη αντεπίθεση 70 μέτρων, στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) έχασε πέναλτι με τον Ικάρντι και παρά την πίεση που άσκησε δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Αντίδραση περισσότερο νεύρων ήταν και λιγότερο καθαρού μυαλού, βρέθηκε έτσι μέσα σε μια εβδομάδα από την κορυφή στο -5 από τη Νάπολι.

Προβληματισμός λοιπόν στην Ιντερ, από εκεί που ήταν στην κορυφή και αήττητη για 16 παιχνίδια, ήρθε το απίθανο 0-0 με την Πορντενόνε στο κύπελλο (πρόκριση στα πέναλτι) και οι δύο σερί ήττες από Ουντινέζε (1-3) και Σασσουόλο (0-1) να δείξουν ότι η ομάδα περνά το ντεφορμάρισμά της. Λογική εξέλιξη ίσως ωστόσο πρέπει να βρει και πάλι την καλή της κατάσταση και φυσικά να αποκλείσει τη Μίλαν απόψε, προκειμένου να μην επανέρθει στην ομάδα η περσινή εσωστρέφεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο προέκυψαν δύο σημαντικά προβλήματα, τραυματίστηκαν τόσο ο στόπερ Μιράντα (17/0) όσο και ο μπακ/χαφ Ντ’ Αμπρόζιο (18/1). Ο γκαφατζής Ρανόκια (2/0) παίρνει θέση στο κέντρο άμυνας, ο Πορτογάλος μπακ Κανσέλο (6/0) τη θέση του Ντ’ Αμπρόζιο. Πιθανό να μείνει εκτός ο Χαντάνοβιτς (18/-14) με τον Παντέλι να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Παντέλι – Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Ναγκατόμο – Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι – Καντρέβα, Ζοάο Μάριο, Εντερ (Πέρισιτς) – Ικάρντι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Αμφότερες πάνε στο ντέρμπι όχι σε καλή κατάσταση, η Μίλαν βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση αλλά τα προβλήματα της Ιντερ στην άμυνα δεν είναι αμελητέα. Και αν μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Χαντάνοβιτς, αυτά θα διογκωθούν ακόμα περισσότερο. Θα άρουμε την εμπιστοσύνη μας στην Ιντερ και η ενδεκάδα της Μίλαν μοιάζει κομματάκι… καλύτερη, αλλαγή δεδομένων και ποντάρισμα στο ξέσπασμα των «ροσονέρι» και στην πρόκρισή τους, σε τιμή 3,15 Stoiximan.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags