Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάμε ταμείο με νέα νίκη της Λιντς!
| 2017-12-30 10:27:00

Πάμε ταμείο με νέα νίκη της Λιντς!

Sportdog Team
Πάμε ταμείο με νέα νίκη της Λιντς!

Σε εξαιρετική απόδοση!

Το κυρίως «πιάτο» της τελευταίας αγωνιστικής της Championship για το 2017 διεξάγεται σήμερα και όλες οι ομάδες θέλουν να αποχαιρετήσουν την χρονιά με το όσο δυνατόν καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα. Η Λιντς φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και δίνει μάχη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Τον τελευταίο μήνα τα πράγματα πάνε εξαιρετικά για τα «παγώνια» που έχουν συμπληρώσει 6 παιχνίδια χωρίς ήττα. Στο πιο πρόσφατο από αυτά τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Μπέρτον και χρειάστηκε 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση της με 2-1.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Λιντς που θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί της απέναντι στην Μπέρμιγχαμ ώστε να διατηρήσει την καλή βαθμολογική θέση και να μην χάσει την επαφή της με την Ντέρμπι. Μακριά από το «Έλαντ Ρόουντ» παρουσιάζεται αρκετά αποτελεσματική έχοντας επικρατήσει στα 7 από τα προηγούμενα 12 παιχνίδια της.

Αγωνιστικά ο σημαντικός μέσος Σάμουελ Σάιθ αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα, ενώ η συμμετοχή των επίσης μέσων Ρονάλντο Βιεϊρά, Στιουάρτ Ντάλας θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Μπέρμιγχαμ έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη κι έτσι εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά στα τελευταία 12 παιχνίδια της. Στην «Boxing Day» δεν κατάφερε να κοντράρει την Νόργουιτς κι έτσι ηττήθηκε με 2-0.

Έτσι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο για πέμπτη φορά στα 7 πιο πρόσφατα ματς, στα οποία έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς. Σήμερα θα επιδιώξει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί και να βρεθεί πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Στο «Σεντ Άντριους» έχει πετύχει τις 4 νίκες που έχει καταγράψει προς το παρόν στο ενεργητικό της.

Τα προβλήματα δεν λείπουν αφού ο αμυντικός Μαρκ Ρόμπερτς, ο μέσος Τσε Άνταμς και ο επιθετικός Ισάακ Βασέλ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Από την άλλη επιστρέφει ο επιθετικός Σαμ Γκάλαχερ που εξέτισε την ποινή του.

Η Λιντς δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα ποντάρουμε πάνω της για να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.

Πρόταση

17:00 Μπέρμιγχαμ - Λιντς 2 2.30 Betstars

Πηγή: bet3.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags