Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με τη Σίτι σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2017-12-31 10:46:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με τη Σίτι σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με τη Σίτι σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Κρίσταλ Πάλας: Παρότι πάλεψε, η Κρίσταλ Πάλας δεν πήρε τίποτα από το λονδρέζικο ντέρμπι με την Αρσεναλ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Ο προπονητής Ρόι Χόντσον έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όμως τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν φέρει πολλούς από αυτούς στα όριά τους. «Θα πρέπει να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξέρω ποιους μπορώ να χρησιμοποιήσω. Οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, με βάση τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι», είπε ο Χόντσον. Μετά το ματς με τη Σίτι, η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενείται από τη Σαουθάμπτον σε ένα ματς πολύ πιο σημαντικό με βάση τη βαθμολογία.

Αγωνιστικά Νέα: Το τελευταίο πρόβλημα έχει να κάνει με τον μέσο Καμπάιγ (17/0), που τραυματίστηκε κόντρα στην Αρσεναλ και λογικά θα λείψει, σύμφωνα με το foxbet.gr. Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο αμυντικός Γουόρντ (14/0). Δεν αποκλείεται να προφυλάξει κάποιους βασικούς ο Χόντσον. Παραμένουν εκτός δράσης οι αμυντικοί Ντιλέινι (1/0), Μαμαντού Σακό (10/1) και ο επιθετικός Γουίκαμ (χωρίς συμμετοχή).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σπερόνι - Κέλι, Νταν, Τόμκινς, Σλουπ - Τάουνσεντ, ΜακΑρθουρ, Μιλιβόγεβιτς, Λόφτους Τσικ - Zαχά, Μπεντέκε

Μάντσεστερ Σίτι: Παρά τη σθεναρή αντίσταση που συνάντησε από τη Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη με 1-0 και αύξησε στους 15 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα είναι η μοναδική αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει να μην έχει αντίπαλο για την κατάκτηση του τίτλου. «Δεν είναι εύκολο να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας μέσα στην εορταστική περίοδο, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας χαλαρώνουν και διασκεδάζουν. Παρόλα αυτά νικήσαμε στο Νιούκαστλ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και την Πάλας. Δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ, αλλά μόνο πώς θα παίξουμε καλύτερα», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Λογικά θα γίνει ένα... φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, καθώς είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μέσα σε λίγες μέρες. Αμφίβολοι θεωρούνται ο αριστερός μπακ Ντελφ (14/1) και ο μέσος Ντ. Σιλβα (18/5), πιθανότατα δεν θα ρισκάρουν. Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον σέντερ μπακ Κομπανί (9/0), παραμένουν εκτός δράσης ο μέσος Φόντεν (1/0) και οι αμυντικοί Στόουνς (12/0), Μεντί (4/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Εντερσον - Γουόκερ, Οταμέντι , Μανγκαλά, Ντάνιλο - Mπ. Σίλβα, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούινε - Στέρλινγκ, Ζεσούς, Σανέ

Εκτίμηση
Η Πάλας είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, το έδειξε και με την Αρσεναλ, παρά την ήττα, ωστόσο η Σίτι δεν δίνει κανένα δικαίωμα να την κοντράρουμε. Χαμηλές οι αποδόσεις στο διπλό, στα υπόψη G/G και Over 3,5.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags