Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με την Τότεναμ σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-01-02 09:32:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με την Τότεναμ σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με την Τότεναμ σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Σουόνσι: Ιδανικό ντεμπούτο έκανε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία της Σουόνσι, καθώς οι Ουαλοί νίκησαν 2-1 τη Γουότφορντ, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ στα τελευταία λεπτά, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι ουραγός, όμως η ψυχολογία τονώθηκε και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την παραμονή. «Αν ρωτούσες 100 ανθρώπους πριν από το ματς με τη Γουότφορντ, όλοι θα απαντούσαν ότι η Σουόνσι θα υποβιβαστεί. Αν τους ρωτήσεις τώρα, αυτοί που πιστεύουν ότι θα πέσουμε θα είναι 98. Ωστόσο, σε όλους αυτούς τους 100 δεν συμπεριλαμβάνονται οι παίκτες και εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Αγωνιστικά Νέα: Ο φουλ μπακ Νότον (21/0) χτύπησε παίκτη της Γουότφορντ (δεν το είδε ο διαιτητής) και τιμωρήθηκε από την Ομοσπονδία με τρεις αγωνιστικές, οπότε δεν υπολογίζεται, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Ο Ράνχελ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του. Αμφίβολοι θεωρούνται οι επιθετικοί Αμπρααμ (20/4), Μπονί (11/2), ενώ θα απουσιάσουν ξανά λόγω τραυματισμών ο μέσος Κι (10/0) και ο αμυντικός Μπάρτλι (2/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Φαμπιάνσκι - Ράνχελ, Φερνάντες, Μόουσον, Ολσον - Μέσα, Κλούκας, Κάρολ - Ντάιερ, Αγιού, Νάρσινχ

Τότεναμ: Από τις 26 Δεκεμβρίου έχει να αγωνιστεί η Τότεναμ, όταν και νίκησε τη Σαουθάμπτον με το εντυπωσιακό 5-2. Οι «σπερς» δίνουν τη μάχη για μία θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον προπονητή Μαουρίτσιο Ποκετίνο να ζητά από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν τη Σουόνσι, υπενθυμίζοντας το 0-0 του πρώτου γύρου στο Λονδίνο. Πάντως, η παράδοση είναι άκρως ευνοϊκή για την Τότεναμ, η οποία «τρέχει» αήττητο σερί  14 ματς με αντίπαλο τη Σουόνσι, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σε αυτά 11 νίκες και 3 ισοπαλίες, με την τελευταία ήττα να καταγράφεται το 1982!

Αγωνιστικά Νέα: Ο σέντερ φορ Χάρι Κέιν (19/18, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) ταλαιπωρήθηκε από βαρύ κρυολόγημα, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δώσει κανονικά το «παρών». Ετοιμος θεωρείται ο μέσος Γουενιάμα (2/0), ενώ λογικά θα είναι διαθέσιμος και ο έτερος μέσος Ντεμπελε (15/0). Η μόνη βέβαιη απουσία είναι εκείνη του τραυματία σέντερ μπακ Αλντερβάιρελντ (10/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-2-1): Γιορίς - Οριέ, Σάντσες, Βερτόγκεν, Ρόουζ - Σισοκό, Ντάιερ, Ερικσεν - Σον, Αλι - Κέιν.

Εκτίμηση

Η Σουόνσι έρχεται από νίκη ψυχολογίας και η αλλαγή προπονητή λειτούργησε θετικά κατ' αρχήν. Η Τότεναμ είναι ανώτερη ποιοτικά και έχει τον πρώτο λόγο. Χωρίς αξία το διπλό, ορατό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags