Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
| 2018-01-02 10:33:00

Το ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Sportdog Team
Το ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, έξτρα ειδικά στοιχήματα και περισσότερες από 100 επιλογές συνολικά.

Η νέα χρονιά ξεκινάει με ντέρμπι στην Premier League. Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου (21:45) θα διεξαχθεί, στο Emirates Stadium , το ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι, το οποίο περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. 

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το ακριβές σκορ του αγώνα μαζί με τον παίκτη που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ στο ημίχρονο-τελικό και τον συνδυασμό κίτρινων καρτών, γκολ, κόρνερ και οφσάιντ των δύο ομάδων. 

Το ειδικό στοίχημα για την Άρσεναλ, με over 1,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 4,5 κόρνερ και over 2,5 οφσάιντ, δίνει απόδοση 5,00 και για την Τσέλσι, με over 2,5 κίτρινες κάρτες, over 1,5 γκολ, over 3,5 κόρνερ και over 1,5 οφσάιντ, πληρώνει 5,50. 

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν περισσότερες από 100 επιλογές συνολικά, για να ποντάρουν, πριν από την έναρξη και τη διάρκεια του ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι. 

Προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags