Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπεσε το διπλό της Βαλένθια
| 2018-01-03 09:52:00

Έπεσε το διπλό της Βαλένθια

Sportdog Team
Έπεσε το διπλό της Βαλένθια

Τι παίζουμε σήμερα;

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00)

*** Ο άσος στο 3,20, υποχώρησε το διπλό από το 2,20 στο 2,10.

*** Για το πρωτάθλημα (18/08): Βαλένθια – Λας Πάλμας 1-0.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο από τη Χετάφε, δεν απάντησε ποτέ, γλίτωσε από περισσότερα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-0 από τους Μαδριλένους.

Ηταν το τελευταίο ματς του Πάκο Αγιεσταράν στον πάγκο της, νέος προπονητής πλέον ο Πάκο Χέμεθ, τον οποίον και περίμεναν σχεδόν ένα μήνα οι νησιώτες.

Πρώτη κίνηση η απόκτηση του χαφ Πενιάλμπα, τον οποίο είχε ο Χέμεθ στην Κρους Ασούλ. Δεύτερη ο στόπερ Γκάλβεθ (Εϊμπαρ), με τον οποίο συνεργάστηκαν στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τρίτη ο εξτρέμ Χάιρο Σαμπέριο (Μάιντς).

Από τους τρεις νέους, μόνο ο Γκάλβεθ μπήκε στην αποστολή. Εκτός πλάνων ο φορ Ρεμί (12/5), ο εξτρέμ Τανάν (10/0) και ο στόπερ Αϊτάμι (3/0), τραυματίας ο μπακ Μίτσελ (15/0), κόπηκαν από την αποστολή ο στόπερ Λέμος (14/0), ο μπακ Ντάνι Καστεγιάνο (13/0) και ο χαφ Ερνάν Σαντάνα (7/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Λιθοαΐν – Νταβίντ Σιμόν, Γκάλβεθ, Μπίγας, Μπόρχα Ερέρα – Βιθέντε Γκόμεθ, Ακουιλάνι – Χαλίλοβιτς, Γιόναθαν Βιέρα, Τάνα – Καλέρι.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Την αδικεί το 0-1 από τη Βιγιαρεάλ, άξιζε έστω τον πόντο. Μπήκε καλύτερα κι έψαχνε το γκολ, το δέχθηκε στο 24’ σε μία αντεπίθεση, με τον Μπάκα να φεύγει από οριακή θέση.

Καθοριστική η φάση στο 60’, όπου είχε δοκάρι και στην εξέλιξη αποβλήθηκε ο Τζάτζα. Ακόμη και με δέκα έκανε φάσεις, αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στο 83’, αλλά παρά την πίεση που άσκησε, το σκορ δεν άλλαξε.

Τροχαίο είχε ο Μαρθελίνο την επόμενη μέρα, τράκαρε με αγριογούρουνο, ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό. Η διοίκηση του χορήγησε πενθήμερη άδεια για να αναρρώσει πλήρως, έτσι στον πάγκο θα καθίσει ο βοηθός του Ρουμπέν Ουρία.

Τραυματίες ο ακραίος μέσος Σολέρ (15/1), ο στόπερ Μουρίγιο (8/0) και ο αριστερός μπακ Γκαγιά (15/0), ενώ εκτός έμεινε και ο βασικός γκολκίπερ Νέτο, που αναμένεται να γίνει πατέρας. Ταξίδεψε με ενοχλήσεις ο χαφ Κοντογκμπιά (15/3), ίσως να μείνει στον πάγκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Χάουμε – Νάτσο Βιδάλ, Γκαράι, Ρούμπεν Βέζο, Λάτο – Περέιρα, Παρέχο, Μαξίμοβιτς, Γκέντες – Σάντι Μίνα, Τζάτζα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Over 2,5): Η έλευση του Πάκο Χέμεθ προδιαθέτει για επιθετικό ποδόσφαιρο από πλευράς Λας Πάλμας. Δεν είναι ομάδα που κλείνεται η Βαλένθια, έχει ποιότητα μπροστά. Το 1,75 στο Over 2,5 ήταν υψηλό, πλέον βρίσκεται στο 1,60 Stoiximan.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags