Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 8,00 το διπλό στο Λίβερπουλ-Έβερτον...
| 2018-01-05 12:08:00

Στο 8,00 το διπλό στο Λίβερπουλ-Έβερτον...

Sportdog Team
Στο 8,00 το διπλό στο Λίβερπουλ-Έβερτον...

Τι παίζουμε απόψε;

Τι ισχύει: 3ος γύρος του FA Cup. Νοκ-άουτ παιχνίδια. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ

*** Ασος του 1,45. Το διπλό ακουμπά το 8,00. 

*** Το μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ.

*** Πρωτάθλημα: Λίβερπουλ - Εβερτον 1-1.

*** Προϊστορία (από το 2000): 9-9-0.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Πρέμιερ): Με γκολ του Κλάβαν στο 94' πέρασε νικηφόρα 2-1 (είχε ισοφαριστεί στο 87' από το Μπέρνλι τη Δευτέρα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως κατάφερε να βγάλει φάσεις, παίζοντας μάλιστα χωρίς Σαλάχ και Κουτίνιο. 3-1-0 στις γιορτές, η ισοπαλία είναι κόντρα στην Αρσεναλ, στην οποία έχασε το τρίποντο παίζοντας άσχημα για μόλις ένα πεντάλεπτο. 

Θεματάκι με την προετοιμασία των Σαλάχ και Μανέ, οι οποίοι 24 ώρες πριν το ντέρμπι παραβρέθηκαν στην τελετή για την ανάδειξη του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή στην Γκάνα. Ο πρώτος αναδείχτηκε ως ο παίκτης της χρονιάς,  Μανέ ήρθε δεύτερος.

Αναμένουμε και πάλι ροτέισον από τον Κλοπ, δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του Φαν Ντάικ, o οποίος έκανε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Δεύτερο εκτός, εν τέλει, Κουτίνιο (14/7) και Σαλάχ (21/17). Εκτός μέχρι τον Φεβρουάριο ο άτυχος Χέντερσον (16/1), που χτύπησε στο ντέρμπι με την Αρσεναλ.

Αμφίβολος σε πέμπτο ο Στάριτζ (9/2), έξω ο Μορένο (12/0, λείπει από 6/12) και 2-3 μακροχρόνιοι.

ΕΒΕΡΤΟΝ  Δεύτερη κολλητή ήττα, δεύτερη ισάριθμη για τον Σαμ Αλαρντάις, ολοένα και πιο έντονο το επιθετικό πρόβλημα, για το οποίο έχει μιλήσει πολλάκις ο Big Sam και έχει ζητήσει άμεση ενίσχυση. 0-2 απο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίκαιη ήττα, θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα.

Προπονητής που προφανώς γουστάρει τα κύπελλα ο Αλαρντάις, θα παίξει στα ίσια για την πρόκριση, αφού έτσι κι αλλιώς η χρονιά στο πρωτάθλημα είναι χαμένη, ενώ αποκλείστηκε και από το Γιουρόπα.

-Εχει αποκλειστεί στον τρίτο γύρο τις δύο από τις τρεις τελευταίες χρονιές. Και οι δύο από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Σταθερά στα πιτ ο Μπέινς (13/2) και αρκετοί μακροχρόνιοι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Πέρασε ο «μήνας του μέλιτος» του Αλαρντάις και πλέον η Εβερτον ξαναβγάζει τα γνωστά προβλήματά της στην επιφάνεια. Η Λίβερπουλ διατηρείται σε καλή κατάσταση, ενώ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον τρόπο που ήρθε το 1-1 του πρωταθλήματος, σε ματς που δεν της έκανε ευκαιρία η Εβερτον, ενώ με τη σειρά της θα μπορούσε να βάλει έξι-επτά γκολ. ΟΚ ο άσος στο 1,45 (Interwetten).  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags