Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο -10,5 το χάντικαπ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
| 2018-01-07 10:35:00

Στο -10,5 το χάντικαπ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Στο -10,5 το χάντικαπ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τι θα παίξουμε απόψε;

Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Λαύριο (90-72), έβγαλε ξανά όλες του τις παθογένειες στο παρκέ και δεν είχε απάντηση στους καλούς επιθετικούς ρυθμούς του αντιπάλου του. Τραγικά ποσοστά και στην επίθεση, χαρακτηριστικό τα 6/30 τρίποντα, αλλά και οι καθόλου βοήθειες από τον πάγκο. Θετικός μόνο στο ντεμπούτο του ο σέντερ Τζάκσον (8π.).

Κανονικά στη διάθεση του Παπαθεοδώρου τέθηκε ο Αμερικανός γκαρντ Λάκι Τζόουνς, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις τελευταίες μέρες.

Χωρίς να συναντήσει καθόλου δυσκολίες ο Ολυμπιακός, κέρδισε την Παρασκευή τη Μιλάνο (87-80), πολύ πιο εύκολα μάλιστα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Καλύτερη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ουίλτζερ (15π.), πολύτιμος ήταν και ο Κώστας Παπανικολάου με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Κανονικά διαθέσιμοι από το προηγούμενο Μιλουτίνοφ – Πρίντεζης και Μάντζαρης, πρόβλημα προέκυψε όμως με τον Στρέλνιεκς, που αναμένεται να προφυλαχθεί. Νοκ άουτ δεύτερο σερί ο Ρόμπερτς, μακροχρόνιοι Αγραβάνης, Τιλί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1 +10,5): Μπαίνει σε πολύ δύσκολο μήνα ο Ολυμπιακός και με την ανάγκη να δώσει ανάσες, θα προσπαθήσει να σφίξει το ρυθμό στο ματς και να ποντάρει στην άμυνα του. Χωρίς επιθετικές λύσεις ο ΠΑΟΚ, το πιθανότερο ο νικητής να δυσκολευτεί να πιάσει τους 70 πόντους. Λογική εξέλιξη η κατρακύλα του line κατά 5 πόντους, με τους 144 πλέον να είναι στα όρια του αποδεκτού, αν και πάλι η αρχική μου εκτίμηση για Under παραμένει. Θα προτιμήσω πάντως τον άσο του ΠΑΟΚ με το αβάντζο, από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα παίξουν στο όριο. Η διαφορά της νίκης του το πιθανότερο να μείνει σε μονοψήφιο. Ασος με +10,5 στο 1,80 Stoiximan.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags