Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει ανατροπή; Να τι θα ποντάρουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Λαμία!
| 2018-01-10 10:46:00

Θα γίνει ανατροπή; Να τι θα ποντάρουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Λαμία!

Sportdog Team
Θα γίνει ανατροπή; Να τι θα ποντάρουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Λαμία!

Τα φώτα στη Λεωφόρο, αλλά και στο Καραϊσκάκης, λόγω Μιραλάς!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με τη σημαντική νίκη στη Λάρισα, μετά την απομάκρυνση του Λεμονή και το ματς με τον Πλατανιά έχει επιπλέον ενδιαφέρον καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο νέος προπονητής των Πειραιωτών Γκαρθία. Με το 2-0 του πρώτου αγώνα επί της ουσίας να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι θα έχει επιπλέον ενδιαφέρον καθώς είναι πιθανό να εμφανιστεί για πρώτη φορά και ο Μιραλάς, η μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Εκτός και πάλι είναι ο μέσος Οφόε, πιθανό το ροτέισον.

Ο Πλατανιάς πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και στη Λεωφόρο και παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα. Με τη δεινή θέση του, το Κύπελλο ούτως ή άλλως έμοιαζε εξ αρχής με πολυτέλεια και μετά και το 0-2 του πρώτου αγώνα, ο αγώνας στο Καραϊσκάκη αποτελεί περισσότερο μία υποχρέωση, αφού το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα και το... θαύμα που κυνηγάει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Γι' αυτόν το λόγο η ομάδα των Χανίων κάνει αλλαγές στο ρόστερ της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Απών είναι ο αμυντικός Ντικαμονά, που αποβλήθηκε στη Λεωφόρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ

Μέσα στα τόσα και τόσα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πλατανιά και θα κυνηγήσει την ανατροπή μετά το βαρύ 1-4 του πρώτου αγώνα στη Λαμία για να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο. Θέλει άλλωστε να κυνηγήσει όσο μπορεί τη διάκριση μέσω της διοργάνωσης, αφού στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω. Ο Ουζουνίδης ζητάει από τους παίκτες του να το πιστέψουν, ενώ θα χρησιμοποιήσει όσους είναι διαθέσιμοι. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός των αποχωρήσεων, από πρόβλημα προέρχεται ο υπό μεταγραφή στόπερ Μολέντο.

Στη Λαμία έχουν ξεκαθαρίσει ότι βασικός στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νέα εντός έδρας ήττα, αυτήν τη φορά από την Ξάνθη δεν κατάφερε να πάρει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, με... προίκα το εντυπωσιακό 4-1 του πρώτου αγώνα δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία για μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά ανεκμετάλλευτη. Αυτή η νίκη είναι η μοναδική που έχει πετύχει τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Τεννέ, από την άλλη πλευρά όμως δεν έχει χάσει στους τρεις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΞΑΝΘΗ- ΛΑΡΙΣΑ

Το 0-3 του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλά περιθώρια στην Ξάνθη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά θα το κυνηγήσει όσο μπορεί. Ουσιαστικά ψάχνει ένα μικρό... θαύμα, καθώς θέλει τέσσερα γκολ, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα. Πάει πάντως με καλή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι η Ξάνθη είναι πιο αποτελεσματική εκτός, παρά εντός έδρας. Ο Ράσταβατς θα έχει μία επιπλέον επιλογή, αφού επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπαξεβανίδης.

Παρά το 0-3 από τον Ολυμπιακό, η Λάρισα πάλεψε και για ένα σημαντικό διάστημα του αγώνα έφερε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλό της. Στο φινάλε οι οπαδοί της τη χειροκρότησαν και τώρα πάει στην Ξάνθη για να τελειώσει την πρόκριση μετά το 3-0 που της δίνει σε μεγάλο βαθμό τι εισιτήριο για την επόμενη φάση. Θέλει άλλωστε να κυνηγήσει τη διάκριση όσο μπορεί και στο Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν ένα γκολ για να κάνουν ακόμη πιο εύκολο το έργο τους, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Φατιόν.

EKTIMHΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ήττα στη Λιβαδειά με σκορ 1-0 αφήνει περιθώρια ανατροπής στον ΠΑΣ, αλλά τον έχει βάλει και στην... πίεση για την πρόκριση την οποία θέλουν πολύ στα Γιάννινα όπως δήλωσε και ο Πετράκης μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Έχοντας μείνει άλλωστε πολύ πίσω, θέλει να κυνηγήσει όσο μπορεί τη διάκριση στο Κύπελλο. Ο έμπειρος προπονητής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και περιμένει την ομάδα του να πετύχει τη νίκη που εντός έδρας έχει λείψει από τον ΠΑΣ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

Το Κύπελλο δεν φάνηκε ποτέ να είναι ιδιαίτερος στόχος του Λεβαδειακού, ωστόσο μετά τη νίκη στο πρώτο ματς είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσει την πρόκριση στα προημιτελικά, ολοκληρώνοντας τη... δουλειά στα Γιάννινα. Ο βασικός στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα,αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.Ο Ανιγκό θέλει από την ομάδα του να βγάλει και μία αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Νέο πρόβλημα η απουσία του τιμωρημένου μπακ Τσαμπούρη.

EKTIMHΣΗ: UNDER

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags