Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάντικαπ -5,5 στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα
| 2018-01-11 11:35:00

Χάντικαπ -5,5 στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Χάντικαπ -5,5 στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα

Τι θα ποντάρουμε απόψε;

*** Χάντικαπ: -5,5 Παναθηναϊκός, Οριο Πόντων: 156,5

*** Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μετρά δύο σερί νίκες τις τελευταίες δύο σεζόν όταν υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα, συνολικά όμως έχει αρνητικό ρεκόρ απέναντι της στην έδρα του (6-7). Χαρακτηριστικό ότι πριν από αυτές τις δύο νίκες, είχαν προηγηθεί τέσσερα σερί διπλά των Καταλανών.

Πραγματικό φρούριο το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, επικράτησε εύκολα της Εφές (90-79) για το απόλυτο νικών εκεί σε 8 παιχνίδια. ‘’Φωτιά’’ ξανά από την περιφέρεια με 14/26 τρίποντα, ενώ συνολικά οι παίκτες του μοίρασαν 23 ασίστ! Μαεστρική εμφάνιση από τον Καλάθη (17π., 9ασ., 3ρ., 3κλ.).

Πρόγραμμα… φωτιά περιμένει τον Παναθηναϊκό μέσα στο Γενάρη, ποντάρει στην απόρθητη έδρα του. Θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Ζαλγκίρις, ενώ ενδιάμεσα θα έχει δοκιμαστεί στην Πόλη από τη Φενέρ.

Χωρίς απουσίες.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε δεύτερη σημαντική νίκη, με 85-72 επί της ΤΣΣΚΑ αυτή τη φορά. Επαιξε εξαιρετική άμυνα στο σύνολο του παιχνιδιού, ενώ και επιθετικά βρήκε τις λύσεις από Ερτέλ (12π.,8ασ.), Χάνγκα (10π.,5ρ.) και Κόπονεν (13π.) κυρίως, για να φτάσει τη διαφορά στο +20 στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Επιθετικά ούτως ή άλλως παίρνει καλό βαθμό η Μπαρτσελόνα εξ αρχής της σεζόν, μιας και με 81 πόντους στο μέσο όρο, διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση, ενώ είναι η πρώτη ομάδα σε ασίστ στη διοργάνωση.

Δεν έπαιξε ο Σεραφέν (12,1π.,4,9ρ.), δεν προλαβαίνει εκ νέου. Εκτός παραμένει και ο Σάντερς (9,1π.,3,2ρ.).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1 -5,5): Η ενέργεια που αντλεί ο Παναθηναϊκός από το ΟΑΚΑ και η φόρα αρκούν για να τον χρίσουν φαβορί εξ αρχής. Σημάδια ζωής μεν η Μπάρτσα στα δύο τελευταία, αλλά χωρίς τον Σεραφέν θα έχει προβλήματα στη διαχείριση του ρυθμού κυρίως, τομέα που τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός μοιάζει ασταμάτητος. Ασος, με το χάντικαπ στο -5,5 να παίζεται στο 1,97 Stoiximan.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags