Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπεσε το «διπλό» στο Λεβερκούζεν-Μπάγερν!
| 2018-01-12 10:17:00

Έπεσε το «διπλό» στο Λεβερκούζεν-Μπάγερν!

Sportdog Team
Έπεσε το «διπλό» στο Λεβερκούζεν-Μπάγερν!

Η Bundesliga ξαναρχίζει κι εμείς ποντάρουμε!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ξεκίνησε μουδιασμένα (1-1-3) προβληματίζοντας για το κατά πόσο ο rookie στην Μπουντεσλίγκα κόουτς Χάικο Χέρλιχ – είχε ανεβάσει δύο κατηγορίες της Ρέγκενσμπουργκ - ήταν η κατάλληλη επιλογή για την αναγέννησή της, αλλά έκτοτε βρήκε καταιγιστικό ρυθμό και ξέχασε τι σημαίνει ήττα (6-6-0).

Έπαιξε για ένα διάστημα το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Γερμανία, θέτοντας βάσεις επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κερασάκι στην τούρτα η πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, με το εκτός έδρας 1-0 επί της Γκλάντμπαχ στο τελευταίο ματς του 2017. Μαζί με το κύπελλο το αήττητο σερί είναι 14 ματς.

Καλή εικόνα στο 2-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ (Β’), απρόσεκτη στο 2-2 με την Μίνστερ (Γ’), πειράματα και στα δύο αυτά φιλικά.

Στις πτέρυγες η μεγάλη δύναμή της, με τον εκπληκτικό 20χρονο Μπέιλι (14/6) – κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος – τον 18χρονο Χάβερτς, τον 21χρονο Μπραντ και τον Καρίμ Μπελαραμπί (13/1)!

Πλήρης η αποστολή, με τον αριστερό μπακ Βέντελ (13/1), να επιστρέφει έχοντας εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Λένο – Τα, Σ. Μπέντερ, Ρέτσος – Λ. Μπέντερ, Κορ, Αρανγκίς, Γουέντελ – Χάβερτς, Φόλαντ, Μπέιλι.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μετά την κρίση που την έπληξε αρχικά και τη φυγή του Κάρλο Αντσελότι, επέλεξε σοφά βγάζοντας από τη σύνταξη τον Γιούπ Χάινκες. Το -5 από την κορυφή έγινε +11 (με 9-0-1!), το πρωτάθλημα μοιάζει ουσιαστικά προετοιμασία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκτησε τον διεθνή φορ Βάγκνερ (Χοφενχάιμ), δίνοντας 13 εκατ. ευρώ για αναπληρωματικό παίκτη, αφού το μοναδικό κενό στο ρόστερ της ήταν ο παίκτης που θα δίνει ανάσες στον Λεβαντόφσκι.

Εκτός έδρας πετυχαίνει κυνικές νίκες, με 1-0 και οι δύο τελευταίες (Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη). Στην πρώτη είχε μόνο έξι τελικές, στη δεύτερη χρειάστηκε την απόκρουση πέναλτι του Ουλράιχ στο 94’.

Μετά το 6-0 επί της Αλ Αχλί νίκησε στο δεύτερο φιλικό 5-3 (με χατ τρικ του Ριμπερί) την Γκρόσασπαχ (Γ’ κατηγορίας).

Ο Λεβαντόσκι (17/15) ήταν εσχάτως τραυματίας και δεν ταξίδεψε τελικά, έτσι ο Βάγνκερ θα ντεμπουτάρει ως βασικός. Εκτός και ο Χούμελς (15/1), μακροχρόνια λείπουν οι Τιάγκο (9/1), Νόιερ (3/0), έχει επιστρέψει ο Ρόμπεν (11/3).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ουλράιχ – Κίμιχ, Ζούλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ – Ρόμπερν, Μίλερ, Ριμπερί – Βάγκνερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1X): Εχτισε αυτοπεποίθηση, αήττητο σερί, έγινε ξανά «μέγεθος» η Λεβερκούζεν. Κόντρα στους Βαυαρούς, φλέγεται να πιστοποιήσει ότι επέστρεψε στην κατηγορία «ελίτ». Η Μπάγερν έχει 4/5 με τον Χάινκες εκτός, αλλά μόνο την Ντόρτμουντ (που την πέτυχε στα πιο μίζερά της) νίκησε καθαρά. Εχει τρία 1-0, σε Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη και ήττα από την Γκλάντμπαχ. Με το Αμβούργο χρειαστηκε (άδικη) αποβολή της αντιπάλου, στη Φρανκφούρτη είχε έξι τελικές και 47% κατοχή, ενώ η Στουτγάρδη έχασε πέναλτι στο 94’. Και τώρα αντιμετωπίζει μια καλύτερη ομάδα απ' όλες αυτές, που είναι επιπλέον αήττητη εντός. Η διπλή ευκαιρία του 1Χ υποχώρησε λόγω της απώλειας του Λεβαντόφσκι, αλλά χωρίς τον Πολωνό μας κάνει και στο 1,90+.

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags