Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα «καεί» η Αγγλία σήμερα! Να τι να παίξετε στο Λίβερπουλ-Σίτι για να πάτε στο ταμείο
| 2018-01-14 10:49:00

Θα «καεί» η Αγγλία σήμερα! Να τι να παίξετε στο Λίβερπουλ-Σίτι για να πάτε στο ταμείο

Sportdog Team
Θα «καεί» η Αγγλία σήμερα! Να τι να παίξετε στο Λίβερπουλ-Σίτι για να πάτε στο ταμείο

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας!

Λίβερπουλ: Στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου προκρίθηκε η Λίβερπουλ, μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της συμπολίτισσας Έβερτον, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα και στο ταμείο μπήκαν 142 εκ. λίρες. Όσο και αν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, η θέλησή του να φύγει για την Βαρκελώνη, σε συνδυασμό με το οικονομικό όφελος, δεν άφηναν περιθώρια για διαφορετική εξέλιξη. Ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ δεν βιάζεται να βρει τον αντικαταστάτη του Κουτίνιο, όσο και αν στον Τύπο παρελαύνουν διάφορα ονόματα. Όσο για το ματς με τη Σίτι, ο Κλοπ είπε: «θα ήταν λάθος να μη σεβαστούμε μια ομάδα που παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, αλλά άλλο τόσο λάθος θα είναι να τη φοβηθούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Ο πρώτος σκόρερ Σαλάχ (21/17) έχασε τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, όμως επανέρχεται στην τριάδα της επίθεσης, πλαισιώνοντας τον Μανέ και τον Φιρμίνο. Απόντος του αρχηγού Χέντερσον (16/1) στη μεσαία γραμμή, θέση φαίνεται να κερδίζει ο Μίλνερ. Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο σέντερ φορ Στάριτζ (9/2), παραμένει εκτός δράσης ο δεξιός μπακ Μορένο (12/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μινιολέ - Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον - Βαινάλντουμ, Τσαν, Μίλνερ - Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ

Μάντσεστερ Σίτι: Ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Μπρίστολ Σίτι (ομάδα της Τσάμπιονσιπ). Στο πρωτάθλημα, το ερώτημα δεν είναι αν θα πάρει τον τίτλο, αλλά αν θα τα καταφέρει μένοντας αήττητη. Το συγκεκριμένο ερώτημα γίνεται ακόμα πιο... αμείλικτο, με δεδομένη την αρνητική παράδοση στην έδρα της Λίβερπουλ. Η νίκη στο «Άνφιλντ» αγνοείται για 16 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και η τελευταία σημειώθηκε το 2003! Άλλωστε, η τελευταία φορά που η Σίτι κέρδισε δύο φορές στο πρωτάθλημα τη Λίβερπουλ ήταν τη σεζόν 1936-37, όταν για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Αγωνιστικά Νέα: Ο προπονητής Πεπ Γουαρδιόλα αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους βασικούς που που πήραν... ανάσες στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ. Δεν έχουν προκύψει καινούριες απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών. Χάνει ένα ακόμα παιχνίδι ο ο σέντερ μπακ Κομπανί (9/0), παραμένουν εκτός δράσης ο μπακ - χαφ Μεντί (4/0), ο μέσος Φόντεν (1/0) και ο επιθετικός Ζεζούς (18/8).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Εντερσον - Γουόκερ, Οταμέντι , Στόουνς, Ντελφ - Ντε Μπρούινε, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα - Στέρλινγκ, Αγουέρο, Σανέ.

Εκτίμηση

Η παράδοση... δείχνει ότι η Σίτι δεν τα καταφέρνει στην έδρα της Λίβερπουλ και υπό αυτή την έννοια αξίζει να κοντράρουμε το φαβορί, παρότι η φετινή Σίτι μοιάζει ασταμάτητη. Με τον τρόπο που παίζουν οι δύο ομάδες, το ματς... υπόσχεται καλό ρυθμό και πολλά γκολ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags