Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο 3,40+ το διπλό στο Αμβούργο-Κολωνία
| 2018-01-20 12:06:00

Στο 3,40+ το διπλό στο Αμβούργο-Κολωνία

Sportdog Team
Στο 3,40+ το διπλό στο Αμβούργο-Κολωνία

Πλήρης ανάλυση από το matchmoney.com.gr

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Πνεύμα πρόθυμο, σαρξ ασθενής και ήττα στο Αουγκσμπουργκ με 1-0. Προσπάθησε, αμύνθηκε σωστά ως επί το πλείστον, τι να το κάνει όμως όταν δεν έβγαλε ούτε μία καθαρή φάση; Στο 45’ δέχτηκε το μοιραίο γκολ σε ένα φτωχό ποιοτικά ματς, στο 75’ γλίτωσε στο τσακ το δεύτερο (δοκάρι).

«Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να γίνουμε πιο παραγωγικοί», είπε σα να μη πέρασε μια... μέρα από τη λήξη του α’ γύρου κι έπειτα ο Μάρκους Γκίζντολ. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα παίζει κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο χαρτί του.

Σε περίπτωση ήττας ακόμη και ο (απόμακρος μέχρι πρότινος) απευθείας υποβιβασμός θα είναι ορατός και η άμμος στην κλεψύδρα του Γκίζντολ θα έχει αδειάσει. Αποκούμπι η έδρα, όπου έχει πάρει τους 11/15 βαθμούς του, έχοντας πάντως σκοράρει μόνο σε 3/8 παιχνίδια του.

Συνεχίζουν εκτός ο αμυντικός μέσος Εκνταλ (11/0) και ο σούπερ ταλαντούχος επιθετικός Αρπ (9/2). Επιστρέφει ο οργανωτής Χαντ (13/1).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Πόλερσμπεκ – Ντικμάιερ, Μαβράι, Παπαδόπουλος, Ντάγκλας Σάντος – Γιουνγκ, Σακάι – Χαν, Χαντ, Κόστιτς - Γουντ.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Βρε λες; Θα πρόκειται περί «θαύματος» αν σωθεί, αλλά φαίνεται πια ότι θα το κυνηγήσει έως τέλους. Την πρώτη φετινή νίκη (στο φινάλε του α’ γύρου), ακολούθησε νέα, από αυτές μάλιστα που χτίζουν ψυχολογία «καμικάζι»: στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ (2-1) με γκολ στο 95’ από τον νιόφερτο φορ Τερόντε! Στο 35’ είχε μπει μπροστά, αλλά μετά κλείστηκε και στο 69’ δέχτηκε την ισοφάριση, κινδυνεύοντας έκτοτε με δεύτερο γκολ.

«Είχαμε και τύχη, αλλά το πάθος μας ήταν εκπληκτικό. Αυτή η ομάδα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς», είπε, σχεδόν συγκινημένος, ο Στέφαν Ρούτενμπεκ. Ενόψει του σημερινου αγώνα έκανε δικαιολογημένα λόγο για «τελικό», αφού σε περίπτωση νέας νίκης οι «τράγοι» θα πλησιάσουν στο -4 από την 16η θέση και θα έχουν αναγεννηθεί από τις... στάχτες τους. Πριν από την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου η διαφορά αυτή ήταν στο -12 και οι πάντες του είχαν ξοφλημένους.

Εμφανής η πίστη πια σε όλα τα επίπεδα, αποκτήθηκε από τη Νις ο μέσος Κοζιελό και ενδέχεται να ντεμπουτάρει ως βασικός. Συνεχίζουν εκτός οι στόπερ Μάροχ (6/0), Ζοάο Κεϊρός, ο αριστερός μπακ Γ. Χορν (7/0), ο εξτρέμ Μπίτενκουρτ (11/0) και ο επιθετικός Κόρντομπα (8/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Χορν – Σόρενσεν, Χόρχε Μέρε, Χάιντς, Έκτορ – Χέγκερ, Κοζιελό, Κλίντερ, Γιόγιτς – Τσόλερ, Τερόντε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (X2): Υπάρχει ζωή ξανά στον πλανήτη Κολωνία. Τόσο ώστε να κάνει τρίτη σερί νίκη; Από τη στιγμή που παίζει με το (υπό εντονότατη πίεση) Αμβούργο αξίζει να το «ζητήσουμε», το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της. Η Κολωνία μοιάζει πια σαν το βρεγμένο που δεν φοβάται τη βροχή, ενώ η ομάδα του λιμανιού σαν αυτή που τρέμει στην ιδέα να... βραχεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags