Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-01-21 11:09:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με Ολυμπιακό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Ολυμπιακός: Και το σερί καλά κρατεί... Με σκόρερ τους Μάριν (9΄) και Ανσαριφάρντ (37΄) επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έφτασε τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Παράλληλα διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι και φυσικά διατηρήθηκε στην κορυφή. Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Όσκαρ Γκαρθία στην Super League με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει τελικά το 4-2-3-1 κόντρα στην Λαμία και ενώ είχε δοκιμάσει 4-4-2 στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Ζητάει πίεση ψηλά με στόχο να αναγκάσει τον αντίπαλο σε λάθος στην άμυνα, τακτική που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβουσιτς, από την Ίστρα και τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση ενός εξτρέμ με τους Μπαμπά της Σεντ Ετιέν και Ντεσπότοβ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Επιπλέον συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση ή δανεισμό κάποιων παικτών ώστε να αποφορτιστεί το ρόστερ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο Γερμανός μεσοεπιθετικός Μάριν (14/5) και λόγω τραυματισμού ο Νορβηγός δεξιός μπακ Ελαμπντελαουί (10/1) και ο Βέλγος μέσος Οτζίτζα Οφόε (11/1). Κόπηκε κατόπιν τεχνικής επιλογής ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Μάρτινς (4/0). Μία θέση παίζεται στην μεσαία γραμμή ανάμεσα σε Ζιλέ (10/1) και Ταχτσίδη (9/0) και μία στα άκρα της επίθεσης μεταξύ των Πάρντο (14/2) και Σεμπά (12/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Προτό – Φιγκέιρας, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης – Ρομαό, Ζιλέ – Πάρντο, Φορτούνης, Μιραλάς - Ανσαριφάρντ

Ξάνθη: Το έκανε θρίλερ αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε και άξιζε στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά. Ανώτερη από τα πρώτα λεπτά, προηγήθηκε 3-0 χάρη σε τέρματα των Γέντρισεκ (4΄πέν., 77΄) και Μπαξεβανίδη (27΄). Χαλάρωσε στο τέλος και λίγο έλειψε να το πληρώσει δεχόμενη δύο γκολ στο 79΄και 88΄. 3/3 εντός 2018 αν και η νίκη επί της Λάρισας στο Κύπελλο συνοδεύτηκε με αποκλεισμό. Δεδομένα θα διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο μέσω πρωταθλήματος, αρκεί φυσικά να δώσει εισιτήριο η 5η θέση. Έχει ήδη πανηγυρίσει 4 διπλά στο φετινό πρωτάθλημα, στον πρώτο γύρο είχε κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό και θα επιδιώξει κάτι ανάλογο και σήμερα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε: «Βλέπουμε αυτόν τον αγώνα ως μία ευκαιρία για εμάς. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να έχουμε την απαραίτητη σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Αγωνιστικά Νέα: Με πολλά προβλήματα ταξίδεψε στον Πειραιά η αποστολή των φιλοξενούμενων. Στην Ξάνθη έμειναν λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Μπαξεβανίδης (15/1), ο μέσος από την Ονδούρα, Μεχία (14/2) και ο εξτρέμ από την Ισημερινή Γουινέα, Κίκε (14/0) ενώ λόγω τραυματισμού θα απουσιάσουν επίσης ο Αργεντινός μέσος Λουσέρο (15/0) και ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, Μπρίτο (11/4). Περιορισμένες λοιπόν οι επιλογές για τον Σέρβο τεχνικό που θα προσπαθήσει να περιορίσει την επιθετικότητα του αντιπάλου.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Ζίβκοβιτς – Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο – Ντε Λούκας Τόρες,  Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς – Τριάδης, Γέντρισεκ, Κάστρο

Εκτίμηση
Καλοδουλεμένη ομάδα η Ξάνθη και πάντοτε επικίνδυνη ως φιλοξενούμενη. Ωστόσο θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες και ο Ολυμπιακός δείχνει σοβαρός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός το τελευταίο διάστημα. Χαμηλά ο άσος, όχι όμως και το Over 2.5, το οποίο θα αποτελέσει σημερινή επιλογή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags