Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι παίζουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός;
| 2018-02-03 10:14:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός;

Sportdog Team
Τι παίζουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός;

Πώς θα πάμε ταμείο;

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ (15:00,NOVA2)

Ο Αστέρας ήταν ανταγωνιστικός και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και με την ισοπαλία, που απέσπασε ανέβηκε στην πέμπτη θέση με τον Πανιώνιο και την αντίπαλό του αυτήν την εβδομάδα, Ξάνθη. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τους στόχους του στη συνέχεια, με τους Αρκάδες να παίζουν και πάλι στην Τρίπολη. Απέκτησαν και τον επιθετικό Ζααντί, ενώ στη διάθεση του Παντελίδη επιστρέφει και ο στόπερ Πασαλίδης, έχοντας περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα.

Κομβικό είναι το ματς και για την Ξάνθη, που έφτασε στο τρίποντο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό με ανατροπή, δείχνοντας και ψυχικά αποθέματα σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ομάδα με ευχέρεια στα αποτελέσματα εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία σε εννέα ματς) θέλουν πρώτα απ' όλα να μη χάσουν στην Τρίπολη. Ο Ράσταβατς υπολογίζει στην επιστροφή του μπακ Κασάδο, αντίθετα και αυτήν την εβδομάδα είναι εκτός ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Λουσέρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15,NOVA2)

Η Λάρισα πάλεψε στο Περιστέρι, αλλά δεν απέφυγε τελικά την ήττα συμπληρώνοντας τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, έχοντας μπροστά τους και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε ο έμπειρος αμυντικός Μόρας. Αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ζίζιτς, τραυματίας ο μέσος Ντέλετιτς, από την άλλη πλευρά επιστρέφουν στη διάθεση του Φυντάνη οι μπακ Γκόλιας, Γουάλας.

Η εντός έδρας ήττα και με γκολ στις καθυστερήσεις έφερε... συγκάτοικους στην πέμπτη θέση για τον Πανιώνιο και αυξάνει την πίεση στους «κυανέρυθρους» για την πεντάδα. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση στη Λάρισα, έχοντας κι εκείνοι μπροστά τους τη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία με θέα την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε κι άλλο τις τελευταίες ημέρες με τον επιθετικό Νίλσεν και τον αμυντικό Νόβακ και ο Γρηγορίου δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:30,NOVA1)

Ο Παναθηναϊκός έχασε κι άλλους παίκτες όπως αναμενόταν και έμεινε ουσιαστικά μόνον ο αρχηγός Κουρμπέλης, με τον Ουζουνίδη να είναι το τελευταίο διάστημα στα όριά του, αλλά να παραμένει- τουλάχιστον για την ώρα- στον πάγκο. Οι «πράσινοι» είναι στους τέσσερις πόντους από την πεντάδα και με νίκη επί του Παναιτωλικού θα έχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο. Ενισχύθηκε με τους μέσο Κάτσε, επιθετικό Μυστακίδη του ΠΑΟΚ, εκτός παραμένει ο φορ Μολίνς, τιμωρημένος είναι ο μέσος Στάικος.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας πάντως σε απόσταση πέντε πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Σε κάθε περίπτωση είναι εμφανής η βελτίωση από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Δέλλας και πάει για αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Αγρινίου ενισχύθηκε και με τον εξτρέμ Γουίλιαν, απών και πάλι είναι ο τιμωρημένος μέσος Μπεχαράνο κι από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Μπράβο κι ο μέσος Ρότσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags