Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει ο Μουρίνιο σήμερα - Αυτό να παίξεις στο Σεβίλλη-Μαν. Γιουνάιτεντ!
| 2018-02-21 10:31:00

Πληρώνει ο Μουρίνιο σήμερα - Αυτό να παίξεις στο Σεβίλλη-Μαν. Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Πληρώνει ο Μουρίνιο σήμερα - Αυτό να παίξεις στο Σεβίλλη-Μαν. Γιουνάιτεντ!

Διάβασε εδώ, αν θέλεις να πας στο ταμείο!

Σεβίλλη: Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει το διπλό στα Κανάρια νησιά κόντρα στην Λας Πάλμας την περασμένη αγωνιστική, όπου πέρασε με σκορ 2-1, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Προηγήθηκε στο 35΄ και έκανε το 0-2 στο 50’, όπου ήλεγχε απόλυτα το ματς. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι στο 81’ και πίεσαν για ισοφάριση, αλλά η Σεβίλλη διαχειρίστηκε καλά το ματς και κατάφερε να το κρατήσει. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και φαίνεται πως τα λόγια του Μοντέλα πιάνουν τόπο. Είχε ζητήσει σταθερότητα και συνέπεια από τους παίκτες του. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την πρόκριση για τους «16» ως δεύτερη πίσω από την Λίβερπουλ σε έναν δύσκολο όμιλο. Τώρα με την βοήθεια της πανίσχυρης έδρας της, θέλει ένα καθαρό σκορ ενόψει της δύσκολης ρεβάνς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο επιθετικός Κορέα (14/0) ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι στην αποστολή. Μέσα και ο πολύτιμος χαφ Μπανέγα (19/2), που δεν έπαιζε τελευταία λόγω τραυματισμού. Ο Μοντέλα τόνισε ότι για να καταφέρει η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο, πρέπει οι παίκτες του να έχουν, μυαλό, ψυχή απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο που έχουν δουλέψει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Ρίκο – Λαγιούν, Λεγκλέτ, Παρέχα, Εσκουδέρο – Σαράμπια, Μπανέγα, Ν’ζονζί, Νάβας – Σάντρο, Μπεν Γιεντέρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά το… χαστούκι από την Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα, πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Χάντσερσφιλντ εκτός έδρας στο κύπελλο και ηρέμησε το κλίμα στο εσωτερικό της, σύμφωνα με το foxbet.gr. Είναι ασταθέστατη τελευταία και δεν είναι λίγα τα ματς που κάνει μέτριες εμφανίσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση για τους «16» ως πρώτη με πέντε νίκες στον 1ο όμιλο και τώρα πάει στην Σεβίλλη για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς. Ο Μουρίνιο έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας του και από τη στιγμή που δεν διεκδικεί πρωτάθλημα, θα ρίξει το βάρος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν θα αντέξει κι άλλες απώλειες ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και είναι τελικά στην αποστολή, ο χαφ Πογκμπά (17/3) και ο επιθετικός Ιμπραΐμοβιτς (5/0). Έδειχναν ότι δεν θα προλάβουν, αλλά συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση και ο Μουρίνιο τους πήρε μαζί του στην Ανδαλουσία. Αντίθετα εκτός έμεινε ο χαφ Φελαϊνί (12/3), ο μπακ Ρόχο (7/0) και ο αμυντικός Φιλ Τζόουνς (1/0). Όλοι τους είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ντε Χέα - Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπάιλυ, Γιάνγκ - Mάτιτς, Πογκμπά, Μάτα - Λίνγκαρντ, Λουκάκου, Σάντσες

Εκτίμηση

Η Σεβίλλη στην έδρα της είναι πανίσχυρη και έχει ψυχολογία στο φουλ ξανά. Η Γιουνάιτεντ δεν παίζει καλά και στα εκτός έχει τα θέματα της. Θα έχει μπόλικη τακτική το ματς, αλλά θεωρούμε ότι οι Ανδαλουσιάνοι δεν θα ηττηθούν. 1 DNB.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags