Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί παίζουμε στο Παναθηναϊκός - Λαμία;
| 2018-02-24 10:27:00

Τί παίζουμε στο Παναθηναϊκός - Λαμία;

Sportdog Team
Τί παίζουμε στο Παναθηναϊκός - Λαμία;

Όλα για όλα στο Τριφύλλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ

*** Σταθερά στο 1,35-1,40 ο άσος, το διπλό στο 9,15 από το 10,10 που άνοιξε.

*** Κύπελλο: Λαμία - Παναθηναϊκός 4-1 (21/12), Παναθηναϊκός - Λαμία 1-0 (10/1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εσπασε την κατάρα των εκτός έδρας αγώνα και με τη νίκη με 1-0 στη Λάρισα πανηγύρισε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα ύστερα από έντεκα αποτυχημένες εξόδους (0-5-6). Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, οπισθοχώρησε στο δεύτερο αλλά πιστώνεται το ότι ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.

«Με το έμψυχο δυναμικό που πλέον διαθέτουμε είναι δεδομένο   πως στα εκτός έδρας ματς δεν θα μπορούμε και δεν θα επιδιώκουμε να έχουμε την κατοχή, αντίθετα θα είμαστε πιο σφιχτοί. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα θα απελευθερωθεί ψυχολογικά» η ανακούφιση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη μόλις τρίτη νίκη σε δεκατρία ματς (3-5-5).

Στα όριά τους πάντως οι παίκτες, που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση εναντίον της διοίκησης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση κι ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς κι έντιμης συμπεριφοράς... Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του». Ξεκαθάρισαν πάντως πως θα συνεχίσουν να καταθέτουν το άπαν των δυνάμεών τους για το καλό της ομάδας.

Πρόλαβε ο Κάτσε (3/0), κανονικά στην αποστολή και ο Οικονόμου (6/0), εξέτισε ο Αλτμαν (18/3). Τιμωρημένος ο Κουλιμπαλί (13/0), πάντα εκτός Μυστακίδης (2/0), Κουρμπέλης (17/0), Μολίνς (13/3), Λουτσιάνο (4/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Βλαχοδήμος - Γιόχανσον, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Ινσούα - Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Λουντ - Αλτμαν – Δώνης

ΛΑΜΙΑ: Δεν μπόρεσε να ανακόψει τη φρενήρη πορεία του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε έντονα τον αντίπαλό της με τη σφιχτή αμυντική λειτουργία της, όμως δύο στιγμές αδράνειας στο δεύτερο έφεραν ισάριθμα γκολ, έκτοτε δεν κατόρθωσε να αντιδράσει, πάντως δεν απείλησε σε όλο το ματς.

«Η προσπάθειά μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή, ομολογουμένως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς από τη στιγμή που προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, κατά την άποψή μου η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος» η άποψη του Μπάμπη Τεννέ.

Στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει μόλις μία νίκη σε δεκατρείς αγώνες (1-6-6).

Τιμωρημένοι ο βασικός κίπερ Παπαδόπουλος (18/0) και ο μεσοεπιθετικός Ακόστα (20/1), πάντα στο ποινολόγιο ο στόπερ Κουκόλης (15/0). Δεν τα κατάφερε ο χαφ Αναστασόπουλος (15/0) κι έμεινε εκτός αποστολής, υπολογίζεται τώρα ο κίπερ Μελίσσας (2/0), όχι όμως και ο μεσοεπιθετικός Βάντερσον (2/0), που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μελίσσας - Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης - Ομο, Μπλάζιτς - Καραγιάννης, Πίτι, Τσούκαλος – Μπούτνικ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Ανάσανε ανακουφιστικά ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στη Λάρισα, θα ψάξει και μια μικρή εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση με την ανακοίνωση των παικτών εννατίον της διοίκησης, οι ίδιοι ξεκαθάρισαν πως δεν θα αποπροσανατολιστούν, λογικά θα συσπειρώσουν και τον κόσμο. Η Λαμία με την επιλογή της να εκτίσουν τώρα οι τιμωρημένοι, δείχνει σαν να μην έχει προϋπολογίσει κάτι. Πάμε με τον άσο στο 1,40 (Stoiximan), αρκεί να διατηρηθεί εκεί.

Πηγή: matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags