Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε στέλνει στο ταμείο σήμερα η ΑΕΚ - Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-02-26 09:42:00

Σε στέλνει στο ταμείο σήμερα η ΑΕΚ - Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Σε στέλνει στο ταμείο σήμερα η ΑΕΚ - Να τι πρέπει να παίξεις!

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, έχει... ψωμί!

Ατρόμητος: Τον έκανε πελάτη και μάλιστα με ένα απίστευτο στατιστικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Ο λόγος για την σχέση Ατρομήτου – Αστέρα Τρίπολης με τον σύλλογο του Περιστερίου να πανηγυρίζει φέτος 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όλες με σκορ 1-0! Τελευταία επιτυχία το διπλό στην Τρίπολη με προβολή του Χατζηισαϊα στις καθυστερήσεις. Μία νίκη που πρακτικά εξασφάλισε στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι την 4η θέση και πλέον μπορεί να διεκδικήσει και την 3η.  Ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να χαλάσει το κλίμα χαράς. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ Ουαρντά (17/6) δέχθηκε λεκτική επίθεση υπό την απειλή όπλου από αγνώστους στην Καισαριανή και ήταν σοκαρισμένος για αρκετές ημέρες. Άπαντες πάντως καταδίκασαν το γεγονός αυτό και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να αναγνωρισθεί η ταυτότητα των δραστών. Εν τω μεταξύ ο μέσος Βασιλακάκης (22/4) έχει τραβήξει την προσοχή του ομοσπονδιακού τεχνικού Σκίμπε με τις φετινές εμφανίσεις του και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει και η πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνια απών ο επιθετικός Μανούσος (9/2). Ο Γάλλος επιθετικός Ντιγκινί (21/6) αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού μεσοβδόμαδα αλλά το ξεπέρασε έγκαιρα και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. Πρακτικά ο Νταμίρ Κάναντι έχει όλους τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή των γηπεδούχων, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης –  Μάντσον, Ούμπιδες – Ουαρντά, Βασιλακάκης,  Ντιγκινί - Ντάουντα

ΑΕΚ: Έκανε πλάκα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 4-0 επειδή θέλησε να κρατήσει δυνάμεις και έριξε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Καταιγιστική η Ένωση στο 1ο μέρος, πέτυχε 4 γκολ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βράνιες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του (5΄, 19΄,33΄)! Το 4-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Μπακασέτας στο 44ο λεπτό. Την Πέμπτη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Κίεβο απέναντι στην Ντινάμο για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ αλλά έμεινε στο 0-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων η χαμένη ευκαιρία του Μασούντ σε κενό τέρμα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του και τόνισε πως από εδώ και πέρα πρέπει να διατηρήσουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Σε προχωρημένες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός Τσιγκρίνσκι (11/1).

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν τραυματίες ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Λόπες (14/1), ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Τσόσιτς (8/0), ο μέσος Κονέ (9/1), ο μεσοεπιθετικός Μάνταλος (9/2) και ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1). Ο μπακ Μπακάκης (17/0) είχε έναν τραυματισμό στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι αλλά δίνει κανονικά το παρών κόντρα στις αρχικές προβλέψεις. Ξεκούραστοι ο Βόσνιος στόπερ Βράνιες (14/4) και ο Κροάτης επιθετικός Λιβάγια (21/7) που δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Τσιντώτας – Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ – Σιμόες, Γαλανόπουλος – Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας - Αραούχο.

Εκτίμηση

Κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη στον σημερινό αγώνα. Ο Ατρόμητος πάντως έχει αποδείξει πολλάκις την δυναμική του φέτος και η ΑΕΚ κουβαλά κούραση αλλά και απογοήτευση από τον μεσοβδόμαδο αγώνα. Πριν την σέντρα είμαι υπέρ της διπλής ευκαιρίας των γηπεδούχων σε απόδοση άνω του 1.70.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags