Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας με την ΑΕΚ στο ταμείο σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-03-01 11:02:00

Θέλεις να πας με την ΑΕΚ στο ταμείο σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας με την ΑΕΚ στο ταμείο σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Πληρώνει σήμερα η Ένωση...

ΑΕΛ: Έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην AEL Arena και το έκανε χάρη σε πλασέ του Ντέλετιτς στο 69ο λεπτό, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μάλιστα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά έστω και με 1-0 πανηγύρισε την πρώτη νίκη εντός 2018 σε επίπεδο Super League. Ο Ράτκο Ντόστανιτς συνδύασε την επιστροφή του στον πάγκο των «βυσσινί» με μία επιτυχία που έδωσε αέρα 9 βαθμών στην μάχη της παραμονής και βάσει προγράμματος δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα από εδώ και πέρα. Ακολουθεί την Κυριακή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Με επιστολή της σε ΕΠΟ και ΕΣΚΑΝ η θεσσαλική ΠΑΕ απαίτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στον σημερινό αγώνα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την επιθυμία του η παρουσία του στον σύλλογο να συνδυαστεί με έναν τίτλο και δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη 10άδα στο πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ντόστανιτς ζήτησε και πέτυχε την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Μόρα (0/0) στις προπονήσεις και λογικά θα τον δούμε σύντομα σε αποστολή. Σήμερα βέβαια είναι εκτός μαζί με τον τιμωρημένο Αργεντινό επιθετικό Περόνε (20/1), τον επίσης τιμωρημένο αμυντικό μέσο Λαγό (17/0) και τον τραυματία Σέρβο αμυντικό Γκόικοβιτς (2/0).  Θα δούμε 1-2 αλλαγές σε σύγκριση με την πρόσφατη ενδεκάδα πρωταθλήματος.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Μπόζοβιτς – Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας – Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς – Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν - Ναζλίδης

ΑΕΚ: Παρά την κούραση αλλά και την απογοήτευση από την ισοπαλία στο Κίεβο που προκάλεσε τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, έπιασε καλή απόδοση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, σύμφωνα με το foxbet.gr. Ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκε με σουτ του Αραούχο στο 67ο λεπτό και είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι. Δεν το έκανε και την τιμώρησε ο Ουαρντά στο 80ο λεπτό. Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή αν και αυτό μπορεί να συμβεί τελικά σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ βλέποντας πως θα υπάρξει σίριαλ στα δικαστήρια για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ζήτησε να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι υποθέσεις, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Την Κυριακή υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο και γενικότερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο δύσκολα παιχνίδια εντός Μαρτίου. Χωρίς φιλάθλους της «Ένωσης» ο σημερινός αγώνας καθώς υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης. Ζήτησε νταμπλ από τους παίκτες του ο Μανόλο  Χιμένεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Τσόσιτς (8/0), ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Έλντερ Λόπες (14/1), ο συμπατριώτης του αμυντικός μέσος Σιμόες (14/0), ο μέσος Κονέ (9/1), ο επιθετικός Γιακουμάκης (8/1), ο μεσοεπιθετικός Μάνταλος (9/2) και ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1). Δεν ταξίδεψε επίσης στην Λάρισα ώστε να πάρει ανάσες ο Κροάτης επιθετικός Λιβάγια (22/7).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Μπάρκας – Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ – Γαλανόπουλος, Μοράν – Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας - Αραούχο.

Εκτίμηση

Η ΑΕΚ παρουσίασε σημάδια κόπωσης στο Περιστέρι από ένα σημείο και μετά και αυτό μπορεί να είναι εντονότερο σήμερα διότι οι πολλές απουσίες δεν επιτρέπουν στον Χιμένεθ να κάνει το απαραίτητο ροτέισον. Προσεκτικά θα πάνε και οι δύο ομάδες, δίνω τον πρώτο λόγο σε Under 2.5 και NG, σημεία ωστόσο που βρίσκονται σε χαμηλές αποδόσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags