Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-03-04 10:08:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

To έβλεπες; Το έπαιξες!

Ολυμπιακός: Ουδείς θέλει να βρεθεί στην θέση του Όσκαρ Γκαρθία αλλά το χαρτί-ρολό ταμειακής μηχανής που δέχθηκε στο πρόσωπο ο Ισπανός τεχνικός πριν την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα, λογικά θα βγει σε καλό για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος, η υπόθεση εκδικάστηκε την Παρασκευή και η απόφαση που θα βγει αύριο αναμένεται να κατοχυρώσει τον αγώνα υπέρ του πειραϊκού συλλόγου, ενδεχομένως να υπάρξει και αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα πήρε νέα αναβολή η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει η πειραϊκή ΠΑΕ για την ποινή αφαίρεσης βαθμών λόγω των επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς της και δυνάμεις της Αστυνομίας μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έτσι το σημερινό ντέρμπι θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς φιλάθλους. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε τους παίκτες στην προπόνηση και τους ζήτησε νίκη σήμερα αλλά και έως το τέλος ώστε να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες που να αφορούν τιμωρίες ή τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και ο Όσκαρ Γκαρθία έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός πήρε 22 παίκτες στην αποστολή και λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα θα αποφασίσει για την τελική επιλογή. Προβάδισμα για το αρχικό σχήμα έχει ο Γερμανός μεσοεπιθετικός Μάριν (18/6) που θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Βέλγο μέσο Οφόε (16/2) να παίζει πίσω από τον Ανσαριφάρντ (19/13).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Προτό – Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης – Ρομαό, Ταχτσίδης – Μάριν, Οφόε, Μιραλάς - Ανσαριφάρντ

Παναθηναϊκός: Πλέον αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη και αυτή ήρθε για 2η σερί αγωνιστική, σύμφωνα με το foxbet.gr. Η ομάδα του Ουζουνίδη επικράτησε 2-0 της Λαμίας στην Λεωφόρο χάρη σε τέρματα των Μουνιέ (47΄) και Ινσούα (64΄). Ουδείς περιμένει από αυτόν τον Παναθηναϊκό θέαμα και ο Έλληνας τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει πως θεωρεί ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Ολυμπιακό και πως λειτουργεί καλύτερα ως σύνολο, οπότε και αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ακόμα κι αν το τριφύλλι πάντως κατακτήσει τελικά την 5η θέση, κατά 99% δεν θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη, αφού φαντάζει αδύνατο να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις και να αποφύγει την τιμωρία. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα του επιβλήθηκε αφαίρεση 3 βαθμών για χρέη προς τον Στάθη Ταυλαρίδη αλλά η ΠΑΕ αισιοδοξεί ότι θα της επιστραφούν καθώς φέρεται να έχει υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός με την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή του αθηναϊκού συλλόγου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο Σουηδός επιθετικός Μόλινς (13/3), ο εξτρέμ Μυστακίδης (2/0) και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Λουτσιάνος (4/0). Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του ο δεξιός μπακ από το Μάλι, Κουλιμπαλί (13/0) και ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του ο αμυντικός μέσος Κουρμπέλης (17/0). Αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές και δίνοντας σύνθημα νίκης.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα – Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε – Μουνιέ, Δώνης, Λουντ.

Εκτίμηση

Απαράδεκτο το σετ των αποδόσεων στο ντέρμπι των αιωνίων και μάλιστα σε αγώνα που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Σαφώς και υπερέχει ποιοτικά ο φετινός Ολυμπιακός αλλά είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει και οι δύο πρόσφατες νίκες του έχουν δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Ποντάρισμα στο ειδικό στοίχημα για πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags