Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα - Αυτό να παίξετε με την Παρί σήμερα!
| 2018-03-06 11:25:00

Πληρώνει η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα - Αυτό να παίξετε με την Παρί σήμερα!

Sportdog Team
Πληρώνει η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα - Αυτό να παίξετε με την Παρί σήμερα!

Θέλεις να πας στο ταμείο;

Παρί: Επαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στην Τρουά εκτός έδρας και συνέχισε την εύκολη πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, με το διπλό (0-2) που πήρε, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Αμφότερα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως να χρειαστεί να… φορτσάρει ιδιαίτερα η ομάδα του Έμερι. Είχε φυσικά το μυαλό της στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και το πως θα καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου αγώνα. Είχε αδικήσει τον εαυτό της σε εκείνο το ματς, όπου προηγήθηκε με 0-1 στο πρώτο μέρος, δέχθηκε την ισοφάριση στο 45’ και στο τέλος ήρθαν άλλα δύο γκολ, που κάνουν δύσκολη τη ζωή της για τη ρεβάνς. Άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθους και η πίεση για πρόκριση είναι μεγάλη.

Αγωνιστικά Νέα: Η πιο ηχηρή απουσία όλων, είναι αυτή του σταρ Νεϊμάρ (20/19), ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Χειρουργήθηκε στην Βραζιλία, όπου θα περάσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το Μουντιάλ. Ο εξτρέμ Μπαπέ (19/10) δεν έπαιξε στο ματς με την Τρουά, καθώς ταλαιπωρούταν από πρόβλημα τραυματισμού. Θα αγωνιστεί κανονικά τώρα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Αρεολά – Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Κουρζάβα – Ντιαρά, Βεράτι, Ραμπιότ – Ντι Μαρία, Μπαπέ, Καβάνι

Ρεάλ Μαδρίτης: Απάντησε για την ήττα από την Εσπανιόλ μεσοβδόμαδα και επέστρεψε στα τρίποντα, στο εντός έδρας με την Χετάφε το Σάββατο, στο μίνι μαδριλένικο ντέρμπι, σύμφωνα με τον foxbet.gr. Σοβαρή από την αρχή, δεν έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλο της και στο ημίχρονο ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα στο 47’, αλλά δέχθηκε την μείωση με πέναλτι στο 65’. Δεν πτοήθηκε πάντως και «καθάρισε» το ματς με δεύτερο γκολ του Κριστιάνο στο 78’. Πάει στο Παρίσι με σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έπειτα από το 3-1 του πρώτου αγώνα, όπου έδειξε ότι δεν πρέπει να της δώσεις τους παραμικρούς χώρους. Ξέρει πάντως, ότι την περιμένει πάρα πολύ δύσκολο έργο. Ο Ζιντάν τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει ο Νεϊμάρ σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Ο χαφ Μόντριτς (18/1) και ο έτερος χαφ Κρόος (19/4), ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και είναι στην αποστολή. Είναι στο χέρι του Ζιντάν αν θα είναι από την αρχή στο ματς. Θα τους τσεκάρει και στην τελευταία προπόνηση στη Γαλλία. Με 24 παίκτες η αποστολή, δηλαδή όλο το διαθέσιμο ρόστερ της «βασίλισσας». Η λογική λέει ότι ο Ζιζού θα πάει σε 4-4-2 αλλά θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι δύο χαφ του. Αν δεν παίξουν, τότε οι τρεις στα χαφ θα είναι Κασεμίρο, Κόβασιτς, Ίσκο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Νάβας – Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλό – Μόντριτς(;), Κασεμίρο, Κρόος(;), Μπέιλ(;) – Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Εκτίμηση

Αν δεν παίξουν Κρόος και Μόντριτς, τότε η Ρεάλ θα έχει τεράστιο θέμα στα χαφ. Ακόμα και αν παίξουν όμως, δεν είναι στο 100%. Η Παρί θα πιέσει για τη νίκη, ενώ η Ρεάλ θα ψάξει ένα γκολ για να είναι πιο άνετη. Βλέπουμε νίκη των Παριζιάνων, αλλά η πρόκριση είναι άλλη ιστορία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags