Facebook Pixel Sportdog.gr | Σήμερα πληρώνει! Να τι πρέπει να παίξεις στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
| 2018-03-08 10:19:00

Σήμερα πληρώνει! Να τι πρέπει να παίξεις στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Σήμερα πληρώνει! Να τι πρέπει να παίξεις στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Έτσι θα βρεθείς στο ταμείο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Γνωρίζοντας ήδη τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ήξερε ότι με νίκη παρέμενε στην τέταρτη θέση, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Έκανε πολύ κακή εμφάνιση και είναι κολακευτικό το 83-86 με το οποίο ηττήθηκε από τη Φενερμπαχτσέ. Θετικές εντυπώσεις στην επιστροφή του ο Αγιόν, με 9π., 3ασ. και 6ριμπ. πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων ο Κάρολ με 15π. Εύκολα επικράτησε της Σαν Πάμπλο Μπούργος για το πρωτάθλημα την Κυριακή και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τις διώκτριες της στο πρωτάθλημα. Απόλυτη συγκέντρωση τόνισε πως χρειάζεται η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αγιόν. Από πλευράς του ο Λάσο ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίχτες που μπορούν να "πληγώσουν" τον αντίπαλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σταθερές οι απουσίες των Κούζμιτς (C) και Γιουλ (G), πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ντόνσιτς (17π/4.5ασ/5ριμπ) και ο Σλοβένος γκαρντ είναι αμφίβολος. Παραμονές του αγώνα με την Φενέρ, την αποχώρηση του από τη Ρεάλ ανακοίνωσε η Μασιούλις. Αιτία, ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής που έπαιρνε φέτος.

Παναθηναϊκός: Δεν του έφταναν οι κακές εμφανίσεις και οι ήττες εκτός έδρας, ήρθε μια και εντός κόντρα στον Ολυμπιακό (85-87) και μάλλον η υπόθεση πλεονέκτημα έδρας απομακρύνεται επικίνδυνα από τον Παναθηναϊκό, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Οι "πράσινοι" δεν ήταν καλοί, και αποτέλεσε έκπληξη και το γεγονός ότι κατάφεραν να πάνε το ματς στην παράταση, γυρνώντας διαφορά 13 πόντων στην τέταρτη περίοδο. Έδειξε να συνέρχεται στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Προμηθέα, τον οποίο διέλυσε με 91-108 και πάλι όμως ήταν κακός αμυντικά εκτός έδρας. Πάει απόψε να παίξει σε μια άκρως επιθετική ομάδα, με τον Πασκουάλ να υπογραμμίζει πως το σημαντικό είναι να κόψει την ορμή της Ρεάλ η ομάδα του, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. 60.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στον Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα, για την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Βαρύ διάστρεμμα επιφύλασσε η προπόνηση της Τρίτης στον Νίκο Παππά (9.5π/1.1ασ/1ριμπ), κι ο Έλληνας γκαρντ δεν ταξίδεψε με την αποστολή στη Μαδρίτη.

Εκτίμηση

Η Ρεάλ με νίκη "πετάει" εκτός πλεονεκτήματος τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" παίζουν απόψε ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, αλλά αμυντικά εκτός έδρας είναι πολύ κακοί. Θα πάει στα δικά της "νερά" το παιχνίδι η "βασίλισσα" και θα δώσει ρυθμό, με την ομάδα του Πασκουάλ να είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει. Προς το over162.5 κλείνω.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags