Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί ποντάρουμε στο Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ;
| 2018-03-10 12:40:00

Τί ποντάρουμε στο Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ;

Sportdog Team
Τί ποντάρουμε στο Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ;

Σπουδαίο παιχνίδι στο "Ολντ Τράφορντ".

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

***Εχει αρχίσει και γυρίζει το σετ και εκεί που ήταν η Γιουνάιτεντ οριακό φαβορί, πλέον είναι η Λίβερπουλ. Πάντως, κάποιες εταιρίες διατηρούν φαβορί τους «κόκκινους διαβόλους», οπότε συναντάμε σετ όπως το 2,65-3,25-2,70 και όπως το 2,85-3,25-2,70.

***Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας.

Α’ γύρος: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ. 0-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Με επική ανατροπή και γκολάρα του Μάτιτς στο 91' νίκησε 3-2 (xGoals 0,74-1,25) την Κρίσταλ Πάλας τη Δευτέρα. Κακή στο α', έχανε 2-0 με γκολ στο 11' και στο 48', αντέδρασε, πίεσε, ισοφάρισε στο 76' και πήρε το τρίποντο στα χασομέρια.

«Πάντα χρειάζεσαι την τύχη για να πάρεις μια τέτοια νίκη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος παρά τα πολλά λάθη που κάναμε» είπε ο Μουρίνιο, με την εμφάνιση να έχει για μια ακόμη φορά πολλά προβλήματα.

109 φορές έχει χάσει τη μπάλα σε τρία ματς ο Αλέξις Σάντσες!

«Είμαι στρατιώτης του Μουρίνιο» είπε ο Λουκάκου.

Αμφίβολος σε δεύτερο ο Μαρσιάλ (26/9, 10 αλλ.). Τρίτο εκτός ο Ερέρα (19/0, 11 αλλ.), καιρό στα πιτ Ρόχο (7/0), Τζόουνς (21/0), εκτός και 2-3 μακροχρόνιοι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ντε Χέα - Βαλένσια, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Γιανγκ - ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μάτιτς - Λίνγκαρντ, Λουκάκου, Σάντσες.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Για πρώτη φορά από το 2009 βρέθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από το 0-0 της Τρίτης κόντρα στην Πόρτο και το 5-0 του πρώτου παιχνιδιού. Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, είχε δοκάρι με τον Μανέ, ξεκούρασε αρκετούς ο Κλοπ εν όψει του ντέρμπι!

Το Σάββατο νίκησε εύκολα και δίκαια 2-0 τη Νιούκαστλ. Δεν πάτησε γκάζι σε κανένα σημείο του αγώνα, είχε ξανά την ποιότητα να βγάλει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και να εκμεταλλευτεί δύο απ' αυτές. Πλην ενός σουτ, δεν απειλήθηκε από την παθητική αντίπαλό της.

Ο Σαλάχ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ.

-Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει χάσει μόλις ένα από τα οχτώ τελευταία ματς με αντίπαλο ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (3-4-1).

Αλλαγή και αμφίβολος ο κάπτεν Χέντερσον (19/1). Ελειψαν, αλλά μάλλον θα είναι ΟΚ ο Ρόμπερτσον (16/0) και ο Βεϊνάλντουμ (24/1).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κάριους - Αλεξάντερ Αρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον - Τσάμπερλεϊν, Τσαν, Χέντερσον - Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

***Το ντέρμπι έχει 16 κόκκινες στην Πρέμιερ, μόνο το Εβερτον - Λίβερπουλ έχει περισσότερες (21).
***Η Γιουνάιτεντ έχει 10 νίκες στα 13 προηγούμενα φιλοξενώντας τη Λίβερπουλ.
***1-4-3 στα τελευταία 8 μεταξύ του Μουρίνο και του Κλοπ. 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (2): Μιλάμε για τις χαμηλότερες τιμές στην ιστορία στο διπλό της Λίβερπουλ. Ομως, ναι, έτσι είναι τα πράγματα, αυτή τη στιγμή είναι και φορμαρισμένη και πολύ καλύτερη από τη Γιουνάιτεντ. Οσο το διπλό είναι σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2,70 Sportingbet μπορούμε να μιλάμε για την κόντρα.

Πηγή: matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags