Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει το μεγάλο ντέρμπι σήμερα - Να τι να παίξετε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
| 2018-03-11 10:53:00

Πληρώνει το μεγάλο ντέρμπι σήμερα - Να τι να παίξετε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Sportdog Team
Πληρώνει το μεγάλο ντέρμπι σήμερα - Να τι να παίξετε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Θέλετε να πάτε στο ταμείο;

ΠΑΟΚ: Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και από πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου, κινδυνεύει να χάσει και την 2η θέση, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίασε αμυντικά κενά με συνέπεια να ηττηθεί με 2-3 από τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ισοφάρισε δύο φορές, αρχικά με προβολή του Κάμπος στο 37΄και στην συνέχεια με εύστοχο πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 98΄! Στις ημέρες που ακολούθησαν το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης ως υπαίτιου για την μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Στον Δικέφαλο του Βορρά θεωρούν πως το παιχνίδι πρέπει να διεξαχθεί και να επιστραφούν οι 3 βαθμοί που του αφαιρέθηκαν. Η απόφαση εν τέλει βγήκε στις 01:00 το βράδυ Σαββάτου, με τους 3 βαθμούς να επιστρέφονται στον ΠΑΟΚ και το σημερινό ματς να γίνεται με κόσμο, ενώ καταχωρήθηκε με 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού το ντέρμπι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός Ελ Καντουρί (13/0) και κατόπιν τεχνικής επιλογής ο Κροάτης Γάλος μπακ Λεβέκ (1/0), ο Γάλλος μέσος Μουλέν (1/0), ο Βόσνιος αμυντικός Μιχόγεβιτς (0/0) και ο μέσος Δεληγιαννίδης (0/0). Δεν αναμένονται εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων παρά το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου είχε παράπονα από την απόδοση κάποιων παικτών στον πρόσφατο αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιερίνια – Μαουρίσιο, Σάχοβ – Κάμπος, Πέλκας, Μακ - Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ: Μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, την ισοπαλία στο Περιστέρι και την ήττα στην Λάρισα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, το μοναδικό ζητούμενο κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ήταν η επιστροφή στις νίκες με κάθε τρόπο, σύμφωνα με το foxbet.gr. Και αυτό συνέβη χάρη στην κεφαλιά του Λιβάγια στο 21ο λεπτό σε ένα παιχνίδι που η Ένωση θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα ακόμα γκολ και δεν απειλήθηκε σοβαρά από τον αντίπαλο. Σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, η ομάδα του Χιμένεθ δημιούργησε διαφορά 2 βαθμών στην κορυφή και πλέον βολεύεται θεωρητικά και με την ισοπαλία στο σημερινό ντέρμπι. Ο Ισπανός τεχνικός βέβαια τονίζει ότι η ομάδα του θα παίξει με στόχο την νίκη και σίγουρα είναι χαρούμενος που οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους. Εν τω μεταξύ ο ίδιος απέρριψε πρόταση της Λεβάντε, δηλώνοντας συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός Τσιγκρίνσκι (12/1), ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1) και ο μεσοεπιθετικός Μάνταλος (9/2) και κατόπιν τεχνικής επιλογής ο Ισπανός μέσος Μοράν (6/0) και ο Σουηδός μέσος Αϊντάρεβιτς (14/0). Επιστρέφουν στην αποστολή των φιλοξενούμενων ο Σουηδός αριστερός μπακ Χουλτ (3/0) και ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος Σιμόες (14/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσιντώτας – Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης – Σιμόες, Κονέ – Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας - Αραούχο.

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος έχει το προβάδισμα για την νίκη αλλά το σετ των αποδόσεων αδικεί ξεκάθαρα την ΑΕΚ, με το διπλό να αγγίζει το 6.00 και να ξεφεύγει! Παιχνίδι που σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον στο live, πριν την σέντρα του αγώνα θα κάνω ένα ποντάρισμα στο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags