Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει ο ΠΑΣ Γιάννενα σήμερα - Τι να παίξεις στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα!
| 2018-03-12 09:56:00

Πληρώνει ο ΠΑΣ Γιάννενα σήμερα - Τι να παίξεις στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα!

Sportdog Team
Πληρώνει ο ΠΑΣ Γιάννενα σήμερα - Τι να παίξεις στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα!

ΠΑΣ Γιάννενα: Για την 24η αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Κέρκυρα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 21ο λεπτό αλλά ισοφάρισε στο 34΄με απίθανο τακουνάκι του Σκόνδρα έπειτα από κόρνερ! Είχε τεράστια ευκαιρία στο 80΄για την ανατροπή αλλά ο Νικολιάς αστόχησε σε τετ α τετ. Δεύτερη σερί ισοπαλία και 12η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες και διατηρεί πιθανότητες για την κατάκτηση της 5ης θέσης που λογικά θα δώσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη: «Κάθε Κυριακή ο στόχος μας είναι το καλύτερο. Είμαστε κοντά στην πεντάδα. Μένουν 6 αγωνιστικές και βέβαια έχουμε τη φιλοδοξία, όπως θα την είχατε κι εσείς, αν ήσαστε στη θέση μας. Βήμα-βήμα θα πάμε ως το τέλος». Για το σημερινό παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή, να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και με υπομονή και επιμονή θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Νεοζηλανδός κεντρικός αμυντικός Τζημόπουλος (20/2) και ο Γάλλος επιθετικός Σολτάνι (15/1) έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμών αλλά τώρα επιστρέφουν στην αποστολή των γηπεδούχων. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Μπετρά (9/1) είχε ένα τραυματισμό μεσοβδόμαδα αλλά τον ξεπέρασε έγκαιρα. Επίσης ο Ισπανός επιθετικός Πέδρο Κόντε (20/13) και ο μέσος Γαρουφαλιάς (19/1) ταλαιπωρήθηκαν από ίωση αλλά δίνουν κανονικά το παρών σήμερα. Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο αμυντικός Μπέριος (8/1).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2) Βελλίδης – Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ – Μπετρά, Γαορυφαλιάς, Λίλα, Μανθάτης, Μπουκουβάλας – Χαλκιαδάκης, Πέδρο Κόντε.

Απόλλων Σμύρνης: Επιτέλους νίκη! Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 24η αγωνιστική, επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Ριζούπολη χάρη στο αυτογκόλ του Γουίλιαν στο 44΄και την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αλμπάνη στο 58’. Δέχθηκε την μείωση στο 70΄αλλά δεν απειλήθηκε για ισοφάριση. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 5 Νοεμβρίου 2017 και επίσης παρθενική νίκη με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του. Έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την Κέρκυρα, η οποία προχθές απέσπασε λευκή ισοπαλία στην Λάρισα. Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι η νίκη αυτή θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο στην συνέχεια και τόνισε «Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία στην Super League». Ο μεσοεπιθετικός Αλμπάνης (24/5) θεωρεί ότι ότι η ομάδα του αδικεί τον εαυτό της στην βαθμολογική θέση που βρίσκεται, την ίδια ώρα που σύλλογοι εντός αλλά και εκτός συνόρων φέρεται να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Αγωνιστικά Νέα: Την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο μπακ Κοντοές (19/1), κόπηκε από τον Γιώργο Παράσχο ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός Μπαρτολίνι (12/3). Ενδεκάδα που κερδίζει, και ειδικότερα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αλλάζει οπότε λογικά ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει στους Ζωσιμάδες τους ίδιους 11 που παρέταξε και στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Ριζούπολη.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Χουάντερσον – Στάθης, Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες – Τσουκαλάς, Παπάζογλου – Αλμπάνης, Μενδρινός, Κονέ - Στόουκς.

Εκτίμηση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι λόγω έδρας αλλά ο Απόλλων Σμύρνης χρειαζόταν μία νίκη για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και περιμένω να δώσει την δική του μάχη. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες και το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει καλά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags