Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά πληρώνει σήμερα - Με αυτό το σημείο θα πάτε στο ταμείο!
| 2018-03-13 11:23:00

Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά πληρώνει σήμερα - Με αυτό το σημείο θα πάτε στο ταμείο!

Sportdog Team
Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά πληρώνει σήμερα - Με αυτό το σημείο θα πάτε στο ταμείο!

Το παιχνίδι με την Σαχτάρ πλησιάζει!

Ρόμα: Αν και προηγήθηκε με τον Τζενγίζ Ουντέρ στο 41', δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην Ουκρανία, ενώ στο τέλος αισθάνθηκε και «τυχερή» που το κοντέρ έμεινε στο 2-1, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Στόχος για τους «τζιαλορόσι» η ανατροπή του σκορ και η πρόκριση στους «8» του θεσμού για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια και τρίτη φορά συνολικά. Μετά το πρώτο ματς ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν, αλλά και δύο σερί νίκες: αρχικά στο «San Paolo» απέναντι στη Νάπολι και την περασμένη Παρασκευή, με 3-0 επί της Τορίνο. Βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο +3 από τη μισητή Λάτσιο, ενώ την Κυριακή ακολουθεί μία -θεωρητικά- εύκολη έξοδος στον Κρότωνα. «Θέλουμε να προκριθούμε και δεν θέλουμε να το πετύχουμε αυτό παίζοντας αμυντικά. Θέλω να δω συνέχεια στις καλές εμφανίσεις από την ομάδα μου. Στο πρώτο ματς κάνουμε κάποια λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε τώρα. Ακόμα και να προηγηθούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Εουσέμπιο.

Αγωνιστικά Νέα: Έκτη φορά που φτάνει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, φάση που μετρά τρεις σερί αποκλεισμούς. Στα αγωνιστικά, διαθέσιμοι είναι ο στόπερ Φάζιο (30/2) και ο φορ Τζέκο (35/16) που ήταν τιμωρημένοι κόντρα στην Τορίνο και ταυτόχρονα πήραν ανάσες. Τραυματίας παραμένει ο δεξιός μπακ Κάρσντορπ (1/0) που χάνει όλη τη χρονιά, ενώ τραυματίας είναι και ο μέσος Πελεγκρίνι (26/2). Δεν πρόλαβε τελικά και έμεινε εκτός αποστολής και ο εξτρέμ Ντεφρέλ (17/1), ενώ χάνει το επόμενο αν «κιτρινιστεί» ο Περόττι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Άλισον - Φλορέντζι, Φάζιο, Μανωλάς, Κολάροφ - Ντε Ρόσι, Στρούτμαν - Ουντέρ, Ναϊνγκολάν, Περότι - Τζέκο

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Αν και βρέθηκε να χάνει στο τέλος του ημιχρόνου στο πρώτο ματς, πίεσε, δημιούργησε φάσεις και έκανε την ανατροπή με δύο γκολ των Φακούντο Φερέιρα (52') και Φρεντ (72'), σύμφωνα με το foxbet.gr. Λίγο πριν την λήξη θα μπορούσε να σκοράρει και τρίτο τέρμα, κάτι που ίσως να το δικαιούνταν βάσει εικόνας αγώνα. Στο Ουκρανικό πρωτάθλημα κέρδισε στην Πολτάβα τη Βόρσκλα με 0-3 στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί «εγχώρια» νίκη που πετυχαίνει με συνολικά γκολ 16-0. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο φορ Φερέιρα που πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 19 συνολικά. Σήμερα στοχεύουν στην πρόκριση για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11, όταν και στην ίδια φάση είχαν αποκλείσει και πάλι τη Ρόμα (συνολικό σκορ 6-2). «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχασε από Τσέλσι και Ατλέτικο, ενώ έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 τελευταία στη Serie A. Η ομάδα μου είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και περιμένω να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας», τόνισε ο κόουτς Φονσέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο κεντρικός αμυντικός Κριβτσόβ (11/2) που χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Από εκεί και πέρα, σταθερά εκτός είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας Σρνα (10/0) που πιάστηκε ντοπέ τον Σεπτέμβριο, αλλά και ο εδώ και καιρό τραυματίας μέσος Μαλίσεφ (1/0). Σημειώνεται πως ο κόουτς Φονσέκα δεν προέβη σε ροτέισον στο ματς με τη Βόρσκλα, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Χάνουν το επόμενο αν δεχτούν κάρτα οι Τάισον και Φερέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πιάτοφ - Μπούτκο, Όρντετς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι - Φρεντ, Στεπανένκο - Μάρλος, Τάισον, Μπερνάρντ - Φερέιρα.

Εκτίμηση

Η Σαχτάρ στο πρώτο παιχνίδι και ειδικά στο β' μέρος «έδειξε τα δόντια» της και η Ρόμα δεν θα έχει εύκολη αποστολή σήμερα. Το σετ αποδόσεων αδικεί τους Ουκρανούς, που μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ στην ασταθή αρκετές φορές φέτος Ρόμα. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι και αυτοί να επιτεθούν, γεγονός που μας οδηγεί στο combo gg&over.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags