Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-03-16 09:45:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Το παιχνίδι με τη Μάλαγα είναι πολύ σημαντικό.

Μάλαγα: Είχε δύσκολο ματς την περασμένη εβδομάδα και το ήξερε πριν την έναρξη του αγώνα, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Κάτι που απλά επιβεβαιώθηκε με την κόρνα της λήξης και το 101-76 με το οποίο την διέλυσε η ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία. Ξεχώρισε με την απόδοσή του και πάλι ο Νέντοβιτς, είχε 15π., 5ασ. και 3ριμπ. Άλλη εικόνα στην ισπανική λίγκα, εκεί όπου την Κυριακή "ντύθηκε" αυτή...ΤΣΣΚΑ και διέλυσε με 114-88 την Γκιπουθκόα. Δίχως κάποιο βαθμολογικό κίνητρο παίζει απόψε, ο κοουτς Πλάθα όμως τόνισε πως η ομάδα του θα "πεθάνει" για τη νίκη. "Έχουμε ακόμα πέντε ματς μπροστά μας και θέλουμε να τα κερδίσουμε, ώστε να ελπίζουμε για το καλύτερο. Απόψε θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για  να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή", σχολίασε μεταξύ άλλων. Συνεχίζει να μην υπολογίζει στον Σερμαντίνι (C, 6.7π/3.5ριμπ), ενώ περιμένει να δει την κατάσταση του παίχτη του για να ξέρει αν θα προχωρήσει στην απόκτηση αντικαταστάτη σε περίπτωση που η αποκατάσταση του Γεωργιανού καθυστερήσει πολύ.

Παναθηναϊκός: Για ένα ημίχρονο στεκόταν εξαιρετικά στο Βίζνικ Σέντερ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το foxbet.gr. Στο δεύτερο μέρος τα έκανε όλα λάθος, δέχθηκε 54 πόντους κι ηττήθηκε πολύ άνετα με 92-75 από τη "βασίλισσα". Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, πιθανώς καταδικαστική όσον αφορά το πλεονέκτημα. Παράλληλα, πρέπει πλέον να προσέξει πάρα πολύ αν δε θέλει να θέσει υπό αμφισβήτηση και τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ. Δύο ματς στην Α1, στο μεσοδιάστημα των υποχρεώσεών του στην Ευρωλίγκα. Την Κυριακή κέρδισε τον Πανιώνιο με 97-53, άνετα και την Κύμη την Τρίτη με 87-64. Επιστρέφει απόψε στην Ισπανία για ακόμα ένα κρίσιμο ματς, με τον Πασκουάλ να δηλώνει κατά την αποχώρηση της ομάδας από το Ελ. Βενιζέλος, "Έχουμε πέντε τελικούς μπροστά ματς. Πάμε να τους κερδίσουμε όλους". Αναφορικά με το σημερινό αντίπαλο, υπογράμμισε τη σημαντικότητα του να ελέγξει τα ριμπάουντ η ομάδα του. Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Παππάς (G, 9.5π) και Λοτζέσκι (F, 6.3π/2.ριμπ), σφίγγει τα δόντια και παίζει ο Γκιστ.

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με το κίνητρο, αλλά εκτός έδρας δεν πείθει σε καμία περίπτωση. Η Μάλαγα παίζει και χωρίς άγχος, βγάζει ενέργεια στην έδρας της, οπότε έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια το +2.5 του άσου. Ποντάρεται και το over154.5, αναλογιζόμενοι το πόσο κακός αμυντικά είναι ο Παναθηναϊκός εκτός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags