Facebook Pixel Sportdog.gr | Να τι θα ποντάρουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας!
| 2018-03-20 10:56:00

Να τι θα ποντάρουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας!

Sportdog Team
Να τι θα ποντάρουμε σήμερα στο Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας!

Σημαντικό ματς για τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός

Πήγε στη Μάλαγα την περασμένη εβδομάδα, έχοντας στην "πλάτη" τρεις σερί ήττες και τον κίνδυνο του αποκλεισμού αρκετά ορατό. Αυτό βγήκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός και το ενδεχόμενο μιας τέταρτης ήττας θεωρείτο πολύ πιθανό. Και στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Η ομάδα του Πασκουάλ πήρε "μπροστά" στην επίθεση, κι ένα επιμέρους 35-58 της έδωσε τη νίκη με 79-90. "Είναι ωραίο όταν μπαίνουν τα σουτ", ανέφερε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ρίβερς, που μετά από καιρό θυμήθηκε τον παλιό, καλό του εαυτό. Ο Αμερικάνος είχε 24π., 2ασ. και 3ριμπ. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, οπότε είχε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης εν όψει Αστέρα. "Δεν κοιτάμε αντίπαλο για τα πλέι-οφ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πως θα βελτιωθεί η ομάδα για τη συνέχεια", δήλωσε χθες ο κόουτς Πασκουάλ. Θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο για τον Ντένμον (G, 5.6π), που λογικά θα μείνει εκτός απόψε. Κανονικά στην αποστολή οι Παππάς (G, 9.5π) και Λοτζέσκι (F, 6.3π/2.ριμπ).

Ερυθρός Αστέρας

Υποδέχθηκε τη Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα στο Βελιγράδι και οι δύο τους έδωσαν μια ωραία παράσταση σε ένα ματς με 206 πόντους. Κίνητρο δεν υπήρχε για κανέναν, με τον Αστέρα να παίζει για το κοινό του και εν τέλει να επικρατεί με 106-90. "Καυτός" ο Φελντέιν, που τελείωσε το ματς με 30π. και 3ριμπ. Ο Δομηνικανός είναι σε "τρελή" φόρμα και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και την Κυριακή, στο πρώτο ματς των πλέι-οφ της Αδριατικής λίγκας κόντρα στην Μόρναρ. Με 23π., 4ασ. και 1ριμπ. οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και στο 1-0 στη σειρά. "Όσο έχουμε πιθανότητες πρόκρισης θα παλεύουμε", δήλωσε χθες ο Μπιέλιτσα, για την βαθμολογική κατάταξη της ομάδας του στην Ευρωλίγκα. Η αλήθεια είναι όμως πως ο Αστέρας δεν έχει ελπίδες για να βρεθεί στην οχτάδα και το ενδιαφέρον στρέφεται στο δεύτερο ματς των πλέι-οφ πρωταθλήματος, κόντρα στη Μόρναρ, στις 25/3. Δίχως τους Άντιτς και Ντάνγκουμπιτς (F, 7.4π/1.2ασ/3.4ριμπ) ταξίδεψε η αποστολή του Αστέρα στην Αθήνα.

Εκτίμηση
Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τη νίκη και δύσκολα να μην επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο. Με το -10.5 του χάντικαπ δεν χρειάζεται να μπλέκεις, από τη στιγμή που υπάρχει τέτοια μεταξύ τους προϊστορία στο line. Under161.5 σε 13/13, οπότε το ποντάρισμα εκεί κρίνεται λογικό.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags