Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποντάρισμα στο ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός! Πώς θα πάμε ταμείο;
| 2018-03-21 10:13:00

Ποντάρισμα στο ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός! Πώς θα πάμε ταμείο;

Sportdog Team
Ποντάρισμα στο ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός! Πώς θα πάμε ταμείο;

Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τους Ερυθρόλευκους.

ΤΣΣΚΑ Μ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00)

*** Χάντικαπ: -8,5 ΤΣΣΚΑ, Οριο Πόντων: 165,5

*** Α’ Γύρος: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ 88-86

Μεγάλο διπλό της ΤΣΣΚΑ στην Πόλη επί της Φενέρ (νίκη 81-79), με εκπληκτικό buzzer beater από τον Ντε Κολό (13π., 8ασ.). Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν Βοροντσέβιτς (17π., 5/5 τρίποντα) και Χίγκινς (15π.). Σφράγισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Αν και έμεινε άποντος ο Ραντ, γενικότερα έχει ικανοποιήσει τον Ιτούδη και το συμβόλαιο ενός μήνα επεκτάθηκε μέχρι τέλος της σεζόν.

Πραγματική σφαλιάρα για τον Ολυμπιακό η συντριβή εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα (63-90). Οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί από την αρχή, κατάφεραν τουλάχιστον να πάνε πίσω στο καλάθι στο ημίχρονο. Δε… γύρισαν ποτέ όμως, με τη διαφορά να πιάνει πολύ πάνω από το διψήφιο μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που μετρά 7/8 νίκες στις διπλές αγωνιστικές, με το σερί του να χαλά στην προηγούμενη με τη βαριά ήττα στην Κίμκι στα μέσα Γενάρη.

Δεν πρόλαβαν να μπουν στην αποστολή ο Παπανικολάου (8,2π., 4,5ρ.) και ο Μάντζαρης (4,1π., 2,1ασ.), μακροχρόνιος ο Αγραβάνης. Επανέρχεται έχοντας προφυλαχθεί στο πρωτάθλημα ο Τιλί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (2 +8,5): Ασφαλώς και οι πραγματικές δυνατότητες του Ολυμπιακού δεν έχουν καμμία σχέση με το ναυάγιο στο ΣΕΦ την προηγούμενη. Μετά από κακές ήττες, μας έχει συνηθίσει τουλάχιστον στο να βγάζει αντίδραση και μπορεί να το κάνει και στη Μόσχα, κόντρα στη δυνατή, αλλά και πολύ άνετη πλέον ΤΣΣΚΑ. Τουλάχιστον για να κρατήσει τη διαφορά. Το διπλό με το +8,5 παίζεται στο 1,88 Stoiximan.

Πηγή: matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags