Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να βγάλεις λεφτά με την Εθνική ομάδα σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-03-23 10:14:00

Θέλεις να βγάλεις λεφτά με την Εθνική ομάδα σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να βγάλεις λεφτά με την Εθνική ομάδα σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Ελλάδα: Απέτυχε να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ, καθώς αποκλείστηκε στα μπαράζ από την Κροατία. Το «βαρύ» 4-1 του πρώτου αγώνα, άφηνε ελάχιστες ελπίδες στη ρεβάνς, με το 0-0 να βάζει «ταφόπλακα» στα… όνειρα για τα γήπεδα της Ρωσίας, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Πλέον αρχίζει η προετοιμασία για τα ματς του ερχόμενου Σεπτέμβρη για το Nations League. Τώρα η Εθνική μας θα δώσει δύο δυνατά φιλικά, απέναντι στις… μουντιαλικές Ελβετία και Αίγυπτο. Ο Σκίμπε κάλεσε για πρώτη φορά τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ Λημνιό και Κουλουρή. Επίσης ο Γερμανός τεχνικός, κάλεσε τους πορτιέρε Μπάρκα και Γιαννιώτη. Η έδρα της Εθνικής θα αλλάξει από αυτό το ματς και θα παίξει στο ΟΑΚΑ, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σκίμπε τόνισε επίσης σε δηλώσεις του ότι θα δοκιμάσει τον Κουλούρη στο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα: Η αποστολή της Ελλάδας: Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γουότφορντ), Μπάρκας (ΑΕΚ), Γιαννιώτης (Ατρόμητος) - Αμυντικοί: Μανωλάς (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τοροσίδης (Μπολόνια), Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Σταφυλίδης (Στόουκ), Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Λυκογιάννης (Στουρμ Γκράτς), Μπακάκης (ΑΕΚ) - Μέσοι: Σάμαρης (Μπενφίκα), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Αλ Φαϊχά), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Πέλκας (ΠΑΟΚ)- Επιθετικοί: Γιαννιώτας (Βαγιαδολίδ), Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Καρέλης (Γάνδη), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Δώνης (Στουτγάρδη), Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Λημνιός (ΠΑΟΚ)

Ελβετία: Κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ, καθώς στα μπαράζ με την Β. Ιρλανδία, επιβλήθηκε εκτός έδρας με 0-1 και στη ρεβάνς ούσα προσεκτική έφερε 0-0, σύμφωνα με το foxbet.gr. Την βόλεψε αυτό το αποτέλεσμα και πέτυχε τον σκοπό της. Στον όμιλο έτρεξε τρομερό σερί με εννιά νίκες, αλλά την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από την Πορτογαλία με 2-0 και έχασε την απευθείας πρόκριση στην ισοβαθμία. Ο κόουτς Πέτκοβιτς συνεχίζει το εξαιρετικό έργο του στον πάγκο της Ελβετίας, το οποίο ξεκίνησε το 2014. Δίνει σταθερά το παρών στα μεγάλα ραντεβού τα τελευτάια χρόνια. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε σε δηλώσεις του σχετικά με τα δύο φιλικά κόντρα σε Ελλάδα και Παναμά την Τρίτη: «Δεν υπάρχουν ποτέ φιλικά μεταξύ εθνικών ομάδων. Είναι τρεις μήνες προετοιμασίας και το Μουντιάλ είναι ευκαιρία για όλον τον κόσμο. Μερικοί θέλουν να επιβεβαιώσουν το επίπεδο που βρίσκονται, άλλοι να κερδίσουν κάτι. Ελπίζω ο ελληνικός ήλιος να βοηθήσει τους παίκτες που έχουν δυσκολίες με τις ομάδες τους».

Πιθανή ενδεκάδα: Η αποστολή της Ελβετίας: Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Χιτζ (Άουγκσμπουργκ), Μπέρκι (Ντόρτμουντ) – Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Λανγκ (Βασιλεία), Ροντρίγκες (Μίλαν), Σέαρ (Λα Κορούνια), Μουμπατζέ (Τουλούζ), Τζουρού (Αντάλιασπορ) – Μέσοι: Φρέι (Βασιλεία), Τζάκα (Άρσεναλ), Μπεχράμι (Ουντινέζε), Τζεμάιλι (Μπολόνια), Φερνάντες (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ζούμπερ (Χόφενχαϊμ), Φράουλερ (Αταλάντα) – Επιθετικοί: Εμπολό (Σάλκε), Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Μεχμέντι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ομπερλίν (Βασιλεία).

Εκτίμηση

Η Ελλάδα θέλει να κάνει μια νέα αρχή, τη στιγμή που η Ελβετία ετοιμάζεται για το Μουντιάλ. Είναι σωστά το φαβορί στις αποδόσεις, αλλά μόνο εύκολο δεν θα είναι. Με σημείο δεν θα μπλέξουμε. Θεωρούμε ότι το ματς θα κριθεί στα 2-3 γκολ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags