Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα σε στείλει στο ταμείο ο Παναθηναϊκός σήμερα - Αυτό πρέπει να παίξεις!
| 2018-03-30 10:14:00

Θα σε στείλει στο ταμείο ο Παναθηναϊκός σήμερα - Αυτό πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θα σε στείλει στο ταμείο ο Παναθηναϊκός σήμερα - Αυτό πρέπει να παίξεις!

Παναθηναϊκός: Αφού έπαιξε με τη "φωτιά", και μέτρησε τρεις ήττες στις αρχές του μήνα, έκανε το απόλυτο καμ-μπακ στις επόμενες τρεις και πλέον βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Νίκη νούμερο τρία στη σειρά, αυτή κόντρα στην έδρα της Μακάμπι την περασμένη αγωνιστική (75-76) και πλέον ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα της Ρεάλ και στο 2/2 στα δικά του ματς, μήπως και "κλέψει" στο φινάλε το πλεονέκτημα έδρας από τους Μαδριλένους. Ειδάλλως, αν κάνει κι αυτός και η Ρεάλ το 2/2, θα τα "πούνε" με το αβαντάζ να το έχει η Ρεάλ. Δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Πασκουάλ το ζήτημα του πλεονεκτήματος, με τον κόουτς του "τριφυλλιού" να τονίζει ότι το σημαντικό είναι η ομάδα να υπερασπίζεται την έδρα του. Αγωνιστικά υγιής ο Παναθηναϊκός απόψε, αφού ο Πασκουάλ έχει άπαντες ετοιμοπόλεμους. Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και Γιαννακόπουλο με τον δεύτερο να αφήνει αιχμές για τον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς και την διοργανώτρια αρχή να ξεκινάει νέα πειθαρχική διαδικασία.

Βαλένθια: Κίνητρο μπορεί να μην είχε, το ματσάκι πάντως κόντρα στη Μιλάνο το πήρε πολύ "ζεστά" η ομάδα του Βιντορέτα. Μετά τους 90+ πόντους που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ, η Βαλένθια είχε ακόμα μια 90άρα με την οποία φιλοδώρησε τη Μιλάνο στην Ιταλία. 89-93 το τελικό σκορ για τις "νυχτερίδες", με τον Γκριν να τελειώνει το ματς με 18π. Δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ για το πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 83-71. Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα η Βαλένθια. Στους ήδη τραυματίες Ντούμπλιεβιτς (C, 10.6π/1.5ασ/5ριμπ) και Βίβες (G, 4.4π/3.7ασ/1.8ριμπ), ήρθε να προστεθεί κι ο Γουίλιαμς (C), που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έτσι ο Βιντορέτα αποφάσισε να τον αφήσει εκτός.

Εκτίμηση

O Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει αυτό που πρέπει, ενώ παράλληλα θα γνωρίζει πριν τελειώσει το δικό του παιχνίδι, αν ήρθε το "δώρο" από το Βελιγράδι (πιθανή ήττα της Ρεάλ από τον Αστέρα). Σίγουρα ο άσος είναι σε πρώτο πλάνο, δεν είναι μεγάλο το χάντικαπ των -9.5 πόντων. Ακόμα καλύτερο το over156.5 βάση της κακής αμυντική λειτουργίας της Βαλένθια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags